Хрватски посланик у ЕП: Наша уставна и људска права су киднапована и треба да плаћамо откуп сваких 6 месеци

О нашим правима се не може преговарати. И ниједан уцењивач и киднапер их не може одузети од нас, истакао независни члан Европског парламента Иван Вилибор Синчич

Иван Вилибор Синчич (Фото: Снимак екрана)

Посланик Европског парламента Иван Вилибор Синчић врло директно одговара председници Европске комисије на њен позив на дебату у вези са обавезном вакцинацијом

На почетку, одговорићу председници ЕУ Комисије госпођи Урсули фон дер Лајен, која је тражила дебату о обавезној вакцинацији. Одговор је једноставан: Не, не можеш да наметнеш те фармацеутске производе! И зашто не можеш да наметнеш те фармацеутске производе? Зато што нам подаци и наука показују да су ти производи далеко, изузетно далеко од онога што су нам обећавали.

Поновићу то опет и опет: 25. фебруара, овде у Бриселу, у Европском парламенту била је једна комисија и 7 директора, менаџера саветника из великих фармацеутских компанија, од Модерне, Астра Зенеке до Фајзера и Новавакса, и ми посланици смо имали права да им постављамо питања у вези са њиховим производима. И одговорили су да су имали огромну ефикасност, 90,95%, високе проценте и 9 месеци касније, шта нам показују подаци, наука и статистика? Показују нам да је ефикасност пуно, пуно нижа од обећане! То је добитак. Ефикасност је добитак, али постоји и цена. Која је цена тога? Цена су нежељени ефекти. Сваки производ има нуспојаве.

Шта нам наука говори о нежељеним ефектима? Да постоји много више нежељених ефеката, нежељених дејстава од ових ковид вакцина у поређењу са збиром свих других вакцина деценијама уназад.  То су производи упитног квалитета и зато не можеш да их наметнеш.

И у вези са слободом, све више осећам, да су наша уставна и људска права киднапована и да треба да плаћамо откуп сваких 6 месеци, сваке године да бисмо узели своје слободе назад. То је једноставно неприхватљиво.

О нашим правима се не може преговарати. И ниједан уцењивач и киднапер их не може одузети од нас. То је толико једноставно. И ми не прихватамо ништа друго.

Превод: Антоније Недељковић

Наслов, транскрипт и опрема: Стање ствари

(agiorit.blogspot.com, 15. 12. 2021)Categories: Преносимо

Tags: , , , , ,

Оставите коментар