Драгослав Пакић: Косово дајем, паре не дајем

Иако ми је ММФ дозволио да повећам пензије, ЈА паре не дам. Новац ми треба за развој, а пензионери ми нису потребни ни за ич. Ионако потроше цео пензиони и скоро сав здравствени фонд и још се жале како немају паре да купе хлеб за голубове на Калемегдану. Морају да их једу без хлеба.

Извор: Вукајлија

Извор: Вукајлија

Знам да ће због овога да ме мрзе на медијима, у скупштини и на улици, али мене то не интересује. За мене је важан интерес мог народа, интерес моје земље и интерес на мој девизни улог у, зините да вам кажем, којим банкама.

Ако ме не воле овде, сигуран сам да ме скоро обожавају у Вашингтону и у Берлину. Да видите само како се обрадују кад ме виде да им долазим у прошњу, пардон, у посету. Уз ручак ми дају и салату. У Берлину не морам, као у Бриселу, да спавам на поду дуже од три сата.

Кад се само сетим како ми је у Бриселу, док сам спавао на поду, било тврдо и неудобно. А морао сам, при том, да мислим и на Дачића који се за то време у бриселском рингу, са судијама које му нису биле наклоњене, борио против Кличка и осталих тешкаша. Иако је Дачић, још из времена Милошевићеве страховладе, навикао на ниске ударце, ипак се и он нашао на поду. И он успаван, али другим средствима. Подметнули су му банану па се, јадник, оклизнуо.

Уз све те надљудске напоре ЈА сам успео да на Косову укинем све институције државе Србије, да се паре на арче узалуд, и да обезбедим чврсте границе између МЕНЕ и Шиптара. Зли језици тврде да и није било тешко увести међусобне границе будући да су обе стране прилично ограничене. ЈА се на то не обазирем и не стидим се да јавно изразим пуну љубав и лично одушевљене за милу ми, драгу и никад прежаљену Ангелу Меркел и друге проверене евроатланске пријатеље са ове и са оне стране широког Атлантика, од кога је шира само река Дрина.

Нико не може да схвати како ми је док на замршеној политичкој шаховској табли Европе морам да играм шах са Енглезима који имају краљицу вишка.

Монтажа: zokstersomething

Руси ми, за то време, нуде неколико топова форе, а, на најмањи миг, могао бих рачунати и на ловце. Дали би ми и краљицу, али су је потрошили у њиховом Октобру. Као ми Милошевића у нашем.

Са Америком је још теже јер они располажу са двадесет девет европских пиона који се сви надају да ће једног лепог октобра бити претворени у краљицу. Не мора баш енглеску, али само да не буде хрватска јер су Хрвати почели да чепркају по Јајцу у потрази за својим загубљеним краљевима и краљицама. А у Јајцу се свашта може наћи.

Срби се љуте кад нађу длаку у јајету, а Хрвати са поносом траже своје краљеве у Јајцу. Па како онда да се успостави миран, хармоничан а добросуседски однос у региону кад се најчешће дешава да се у балканским историјским истраживањима, уместо длаке у јајету, нађе јаје у длакама. А краљева нигде ни од корова.

Како год да окренем, партију добити не могу. Могу изгубити и ову коју имам а то би довело до радикалних промена. Други пут међу Србима. Као Краљевић Марко, што би рекао Домановић.

Марко је био турски вазал а српски јунак. ЈА сам српски јунак, а бар Турцима вазал нисам.

Светска здравствена организација, као и ММФ, Србима обећавају куле и градове на води.

Али, кад не иде – не иде! Или све одмах падне у воду, или кула личи на ону у Пизи.

Извор: Фејсбук

Извор: Фејсбук

Таман кад је Светска здравствена организација закључила да је маст здравија од уља, нама оде маст у пропаст. Да би нам, због наше алавости, бар донекле спасила душе од порока, иста Организација проглашава црвена меса – подсећају на комунизам – за канцерогене материје.

За Србе је, тврди СЗО, права срећа што се муниција са осиромашеним уранијумом не уноси у организам једући.

Европски оријентисани српски нутриционисти се утркују да докажу како комунизам, као ни бомбе са уранијумом, нису толико опасни уколико би се користили као храна у количини од двадесет грама једном на свака три миленијума.

Први извештаји са терена истичу да се, кад је у питању потрошња меса, тај критеријум у доброј мери већ примењује.

Нарочито код пензионера, забринутих за стање сопственог здравља.


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-6i9Categories: Сатиристика

Tags: , , ,

Оставите коментар