ВУЧИЋ ТРИЈУМФАЛНО: Макрон ме испоштовао до краја!

Макрон ме је замолио за опроштај – кад дође у Србију ако треба набавићемо и мишићаве црнце, поентирао је А. Вучић, а ексклузивно преноси С*ање ствари

Мустра за дочек Макрона (Фото: Ројтерс)

Париз/Београд, 21. 11. 2018. (С*ање ствари) – Председник Србије Александар Вучић тријумфално је захвалио француском председнику Емануелу Макрону на писму извињења због распореда седења у Паризу на церемонији којом је обележена стогодишњица примирја из 1918. године. „Макрон ме је испоштовао до краја и замолио да опростим што су уопште позвали Хашима Тачија: нека му је Богом просто“, ускликнуо је Вучић.

Председник Србије је посебно истакао да дубоко цени Макроново поштовање за српске жртве и борбу Срба и Шиптара на страни савезника у Првом светском рату. „Зато ћемо направити величанствену атмосферу кад председник Француске дође у посету – ако треба набавићемо и мишићаве црнце“, поентирао је А. Вучић.

Подсетимо, Емануел Макрон је у понизном писму замолио председника Србије и цео српски народ за извињење што је на церемонији у Паризу Александар Вучић био у другом реду, што је Хашим Тачи био тако близу Путину, што је Ангела Меркел уопште била и посебно у првом реду…

„Најлепше молим да прихватите моје речи извињења, господине председниче, и у знак понизности и искреног кајања обећавам да нећу водити жену када будем посећивао Србију – не бих да нарушавам естетску равнотежу међу планетама и прелепим Српкињама“, стоји на крају писма председника Француске.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , , ,

2 replies

  1. Па ово је више од “до краја” – ово је успех “до јаја”!

    #хвалас*ању
    #blackfriday

  2. Posle izjave o misicavim crncima sve se Vicicu oprasta

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading