Коментар на тврдњу енглеског амбасадора да „геноцид“ не значи колективну одговорност Срба: Утицај англиканске етике на српске цивилне циљеве

Потребно је какво-такво оправдање за свеколики, многоструки и вишевековни масовни злочин над Србима чији су значајни инспиратори и починиоци, пише коментатор „Дехуманизиран

Извор: Стање ствари

Тако ми председниковог саветника – чији ангажман чак ни Швабе нису могле да прежале (https://www.dw.com/sr/toni-bler-po-drugi-put-među-srbima/a-46740851), па чак ни Борко Стефановић (https://www.politika.rs/scc/clanak/319663/Posle-bombardovanja-Bler-savetuje-Vladu-Srbije)!

Тако ми и његовог „земљака”, наше горе (сувог) листа – британског војног аташеа у Србији (пуков)Ника Илића, који је сачекао глобално закључавање па да широм Србије изложбама фотографија распирује истину о утицају англиканске етике на српске цивилне циљеве (https://stanjestvari.com/2021/01/29/izlozba-britanci-i-drugi-svetski-rat-u-jugoslaviji/), вероватно подразумевајући да смо о утицају римокатоличке и протестантске добрано упознати.

Изложба „Британци и Други светски рат у Југославији“ широм Србије

Британски архив о српским просторима у Другом светском рату бива 1995. продужно затворен на још 50 година. Да ли то има више везе са комунистима, усташама или Васкршњим бомбардовањима, питање је сад? Узгред, колико ћете имати година 2045, драги читаоче?

Истину, међутим, ни код своје куће неће моћи да држе још дуго затворену а и вакат је за нову епизоду Magnum Crimen-а у који су, испоставило се, добрано умешани. Зато је потребно какво-такво оправдање за свеколики, многоструки и вишевековни масовни злочин над Србима чији су значајни инспиратори и починиоци. Потребно је да се утврди климава политичко-промиџбена позадина.

Милан Гајовић: Непријатељска политика британских (енглеских) власти према Србима

Зато се не сме дозволити ни помисао да се у Србима могу наћи трагови људских бића. Само наше постојање заправо је недопустива појава незгодног сведока па је дехуманизација неопходна: од незгодног сведока најбоље направити дежурног кривца – а даље ће већ извођачи на терену.

Сећате се оне тезе да је србофобија само рукавац русофобије (https://catenamundi.rs/shop/dejan-mirovic-rusofobija-kod-srba/)? Е па није само рукавац а није ни само теза.

Драган Крстић: „Трава све боље расте, што се ниже коси“ – енглески одговор на геноцид над Србима

РЅ: Како време пролази све више сумњам и да су знанственици, бискупи, рукољубичасте владике, те директори и управни одбори теледиригованог музеја сопственим мозговима дошли до фамозне бројке од 80.000. Размислите и ви још једном о толикој количини безобзирности и безобразлука! На кога вам личи?

Коментатор с надимком Дехуманизиран



Categories: Гостинска соба

Tags: , ,

1 reply

  1. Веома виспрен и по свему тачан коментар Дехуманизованог.
    Да не залазимо у континуитете из прошлости ово што се дешава сада је директна последица државног удара од петог Октобра 2000.
    Нажалост тада је наша држава потпуно изгубила суверенитет и постала проста колонија.
    Због тога овај лик и његов сабрат “Крста Брег” овако према нама поступају у стилу ” домородци треба да ћуте и извршавају”.
    Имају они у томе вековна искуства.
    Тотално су се увукли у све структуре друштва преко такозваних “невладиних организација”. Ни то није било довољно него их ми морамо финансирати из нашег буџета а да би они заузврат радили против нас.
    Никоме у овој власти и не пада на памет да их заузда доношењем закона о страним агентима, баш напротив широм су им отворили врата.
    Што се тиче такозваних “невладиних организација” и метода како их “јуса” користи за спровођење својих интереса сјајну анализу је дао Brian Berletic на каналу The New Atlas.
    Он се ту дотакао и Србије јер је Србија послужила као огледно поље за оно што ће применити и у другим земљама да би променили режим у складу са својим интересима.
    https://m.youtube.com/watch?v=at1F4ZzO67k

    16

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading