ВУЧИЋ КРАЉЕВСКИ: Прихватам албанског принца Леку за нашег престолонаследника!

„Ако се већ уједињују Косово и Албанија, шта би нама фалило да будемо у истој унији, и да нам краљ буде Лека“, разумно је упитао председник Србије

Премијер Албаније Еди Рама и Александар Вучић (Фото: Dailymail)

Тирана/Београд, 20. 2. 2018. (С*ање ствари) – У изјави за најпопуларнију албанску ТВ станицу „Природна Албанија“ председник Србије Александар Вучић изнео је храбру идеју да „не би требало да се уједињују само Албанија и Косово него Албанија, Косово и Србија, а да све буде под краљевском круном албанског принца Леке“!

Овај помало неочекивани предлог дошао је после објаве принца Леке да уједињење Албаније и Косова може да се постигне само под његовом круном. „Ако се већ уједињују Косово и Албанија, шта би нама фалило да будемо у истој унији, и да нам краљ буде Лека“, разумно је упитао председник Србије.

Албански принц Лека и будући краљ Србије (Фото: Википедија/CC BY 4.0)

Премијер Албаније Еди Рама – иначе велики пријатељ српског народа, Србије и посебно председника Вучића – поздравио је ову несебичну идеју и изјавио да би у том случају премијер те заједничке државе био наш председник. „Одричем се премијерске функције – предлажем да то доживотно буде шоку Вучић“, изјавио је Рама и додао „да се само поставља питање хоће ли се нова заједница звати Албанија, Велика Албанија или Природна Албанија“.

У краљевском дому Карађорђевића нису били спремни да опширније коментаришу ову изјаву председника Србије, рекавши да су они „начелно за монархију, па ко год био монарх“, те да њих више интересује да буду Краљевски дом Велике Југославије него Велике Албаније.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading