ВУЧИЋ КРАЉЕВСКИ: Прихватам албанског принца Леку за нашег престолонаследника!

„Ако се већ уједињују Косово и Албанија, шта би нама фалило да будемо у истој унији, и да нам краљ буде Лека“, разумно је упитао председник Србије

Премијер Албаније Еди Рама и Александар Вучић (Фото: Dailymail)

Тирана/Београд, 20. 2. 2018. (С*ање ствари) – У изјави за најпопуларнију албанску ТВ станицу „Природна Албанија“ председник Србије Александар Вучић изнео је храбру идеју да „не би требало да се уједињују само Албанија и Косово него Албанија, Косово и Србија, а да све буде под краљевском круном албанског принца Леке“!

Овај помало неочекивани предлог дошао је после објаве принца Леке да уједињење Албаније и Косова може да се постигне само под његовом круном. „Ако се већ уједињују Косово и Албанија, шта би нама фалило да будемо у истој унији, и да нам краљ буде Лека“, разумно је упитао председник Србије.

Албански принц Лека и будући краљ Србије (Фото: Википедија/CC BY 4.0)

Премијер Албаније Еди Рама – иначе велики пријатељ српског народа, Србије и посебно председника Вучића – поздравио је ову несебичну идеју и изјавио да би у том случају премијер те заједничке државе био наш председник. „Одричем се премијерске функције – предлажем да то доживотно буде шоку Вучић“, изјавио је Рама и додао „да се само поставља питање хоће ли се нова заједница звати Албанија, Велика Албанија или Природна Албанија“.

У краљевском дому Карађорђевића нису били спремни да опширније коментаришу ову изјаву председника Србије, рекавши да су они „начелно за монархију, па ко год био монарх“, те да њих више интересује да буду Краљевски дом Велике Југославије него Велике Албаније.

(С*ање ствари)

Advertisements


Категорије:Вести као да су праве

Ознаке:, , , ,

Пошаљите коментар

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s