Познати руски политичко-православни сајт „Руска народна линија“ обуставио рад

Главни уредник Анатолиј Степанов саопштио да финансијске тешкоће прате сајт од маја ове године, а да је из месеца у месец ситуација бивала све лошија

Извор: Снимак екрана

Главни уредник „Руске народне линије“ Анатолиј Степанов је саопштио да је због финансијских потешкоћа обустављен рад на сајту ruskline.ru.

Степанов је изразио наду да ће се одржати богата архива сајта, то јест да неће бити брисања целог сајта. Конкретно, неће бити дневних освежавања сајта, осим једног прилога који ће подсећати на догађаје у прошлости.

Руска народна линија и Стање ствари: Балкански клуб у Београду

Извештавали смо о финансијским тешкоћама које нас прате од маја ове године. Нажалост, финансијска ситуација се није поправљала, а сваког месеца је била све лошија и лошија  – док се није дошло до садашњег стања.

Због тога сам био принуђен да предузмем ову крајњу меру и обуставим рад Руске народне линије, а сви запослени су послати на неплаћено одсуство“, написао је Степанов.

(Стање ствари)

Прочитајте јошCategories: Вести над вестима

Tags: ,

1 reply

  1. Изгледа да једино Срби и Руси (не обавезно тим редом!) не разумеју да се данас ратује информацијама а не „каћушама“ и „лазарима“ (не обавезно тим редом)!

    Руска народна линија, сајт за који сам био уверен да му је Стање ствари најсличније – по ономе да на све, па и на политику, гледасмо с православног становишта – ето, обуставља рад! 🙁

    18

Оставите коментар