Јарослав Качињски: САД да распореди нуклеарно оружје у Пољској

Заменик пољског премијера и лидер владајуће партије у Пољској позвао САД да распореди додатних 50.000 трупа у НАТО земље источне Европе

Јарослав Качињски (Извор: ИН4С)

Замјеник премијера Пољске Јарослав Качињски изјавио је да је Пољска отворена за идеју да Сједињене Америчке Државе распореде тактичко нуклеарно оружје на њеној територији. Позвао је Вашингтон да пошаље више војске у Европу.

Качињски који је и лидер владајуће партије у Пољској, Странке закона и правде, позвао је НАТО да уради више у Украјини. Да тамо распореди мировну мисију и испоручи оружје које је Украјина тражила.

Такође, замјеник пољског премијера је у интервју који дао њемачком листу „Welt Am Sonntag“ исказао своје незадовољство политиком Њемачке према рату у Украјини.

Позвао је да се источно крило НАТО савеза заштити више него икад раније и да САД распореди додатних 50.000 својих трупа у НАТО земље источне Европе.

Према његовим ријечима, најјачи одвраћање Русије од даљих напада на Европу јесу амерички војници.

Опрема: Стање ствари

(ИН4С/Искра, 2. 4. 2022)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

4 replies

  1. Poljaci definitivno preticu balije i postaju nagluplja grupacija u Evropi. Konvertitska muka je pregolema.

    16
    1
  2. Za one koji NISU informisani o RASPOREDU
    Katoličke STRAŽE, Rimske Kurije.

    Katolici IRCI.
    Obožavaju Engleze.

    Katolici POLJACI.
    Obožavaju Ruse.

    Katolici KRVATI.
    Obožavaju Srbe.

    Crno na belo.

    12
    1
  3. А СРБИ католици,ЕКУМУМЕНИСТИ ,новаторци,Англофили ,Еуроунијати,џендеристи,хомо и лезбијо сексуалци итд.,обожавају Папу и Англосаксонију са свих пет њихових држава и подручја.Нису то изроди и одпадици на једном пољу,него на свим пољима.А мржња им је усресреџена на СРБСКУ КРВ И ПОРЕКЛО.

  4. Најзад вековна мржња и тежња ка освајању Русије испливава на површину потпуно огољена , иако нема никакво упориште у данашње време .

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading