Роберт Сидлецки: „Краљ геј кинка“ Сем Бринтон у Бајденовој администрацији

Након именовања Бринтона ниједан потенцијални политички кандидат више никада неће морати да брине да постоји нешто у његовом дотадашњем животу што би га могло дисквалификовати за ту функцију

Сем Бринтон (Извор: iFam News – Србија)

Замислите да сам на интернету видео овакав оглас за посао за високо рангираног политичког кандидата у влади Сједињених Држава:

„Тражимо некога ко ће служити на високом положају у Канцеларији за нуклеарну енергију Министарства енергетике. Особа мора да ужива у хомосексуалној ’игри штенета’ (када другог геј мушкарца у фетишистичкој одећи, који се претвара да је штене, шетате као пса, а затим можете имати и секс с њим). Кандидат не сме да се противи сексу са животињама. Неопходно је да је држао предавања у кампусима на колеџима о теми ’кинк животних стилова’. Неопходно је да је лобирао код конгресмена и председника док истовремено хода на штиклама. Ако одговарате овом профилу, пошаљите биографију Бајденовој администрацији, која се залаже за разноликост, једнакост и инклузију. Што сте настранији, то ћете више одговарати.”

Разуме се да нико неће објавити такав оглас за посао, али то је веома добар опис особе коју је председник Џо Бајден управо именовао на високо место у својој администрацији. Наиме, Бајден је управо именовао Сема Бритона, „краља кинка”, за заменика помоћника секретара за одлагање истрошеног горива и отпада у Канцеларији за нуклеарну енергију.

Бринтон је имао занимљиву каријеру као вођа геј кинк заједнице. Тачније, он је активан учесник покрета „игра штенета”. Шта је тај покрет? Према недељнику Метро викли:

„У заједници штенаца, водичи функционишу на исти начин као и власници паса, и добро пазе на своје штићенике и обуздавају штенад ако је потребно. Водичи обучавају штенад и уче их дисциплини, дајући им награде или казне на основу доброг или лошег понашања… Наравно, потребно је време да се изграде блиски односи, посебно они у кинк заједници, јер треба времена да се изгради неопходно поверење. Први пут када се водич и штене упусте у игру штенета, једна или обе стране могу бити мало уздржане.”

Шта Сем Бринтон, водич штенаца, мисли о својој улози? У истом чланку недељник Метро преноси:

„’Кажем људима да ако желиш да будеш добар водич, мораш добро да слушаш,’ изјавио је Сем [Бринтон]. ’Знам кад штенету треба нешто брже по разлици у гунђању или стењању.’ Сем такође каже да ако посматрате штенетове очи, његову интеракцију с људима и време које му је потребно да реагује на одређене команде, то вам може указати на то да ли штене треба да се одмори или да пије воду. ’Штене никада не би требало да буде толико жедно да мора да тражи воду’, каже он. ’Водич треба да зна да чак и ако штене не цвили за водом, ти знаш да је време за нешто што му треба.’”

САД: Рејчел Левин положила заклетву као прва трансродна адмиралка

А како Бринтон прелази с руковања псом на накнадни секс с њим?

„’Ја заправо имам проблема када пређемо са игре штенаца на секс,’ објашњава Сем. ’Као, не, не могу да дозволим да тако цвилиш када имамо секс, јер не желим да мешам тај свет. Занимљиво је, јер он не мора да изађе из улоге штенета да бих га ја је**о. Ја лично морам да га избацим из перцепције штенета за себе. Али онда га и даље третирам као потчињеног мени.’”

Шта Бринтон мисли о сексу са животињама будући да има секс са „штенетом” којим доминира?

„’Једна од најтежих ствари у вези с тим што сам водич јесте то што су ме људи искрено питали: Чекај, да ли ти имаш секс са животињама?… Они верују да је то увредљиво, да је то искоришћавање некога ко се можда не понаша у складу с људским нивоом одговорности… Друга погрешна перцепција јесте да сам у прошлости доживео нешто веома лоше, као, да ли сам имао неку ужасну трауму из детињства због које сад волим секс са животињама.’”

Поред тога што воли доминацију над псима, Бринтон такође воли да прича студентима на колеџу о лепотама садо-мазо везивања и другим облицима кинка. Одржао је говор о „физици кинка” на Универзитету Висконсин-Стаут где „[су одржане] лекције и демонстрације уживо о силама затезања у садо-мазо везивању, термодинамици игре воска, физици удара и игри електричним колима.” На Универзитету Небраска-Омаха, одржао је предавање на тему „Кинк 101”. У једној објави у вези с предавањем, Бринтон је приказан у хаљини и високим потпетицама како стоји изнад три мушкарца који клече, и на лицу носе садо-мазо маске и другу одећу.

О томе како лобира у Конгресу и Белој кући о ЛГБТ питањима, Бринтон наводи у сопственој биографији да је „носио штикле у Конгресу где је саветовао законодавце о нуклеарној политици и у Белој кући где је саветовао председника Обаму и Мишел Обаму о ЛГБТ питањима”. Јасно је да су то праве ципеле за сваког мушкарца који посећује вође слободног света.

Сем Бринтон (Фото: C Olivera/Getty Images)

Једно је сигурно: након именовања Сема Бринтона, ниједан потенцијални политички кандидат више никада неће морати да брине да постоји нешто у његовом дотадашњем животу што би га могло дисквалификовати за ту функцију.

Биће занимљиво видети како ће на Бринтона гледати Иран, Русија, Северна Кореја и Кина ако се од њега буде захтевало да разговара с представницима ових земаља у оквиру свог посла. Мислим да га неће топло дочекати.

То што је Бајден предложио Бринтона показује само колико је ниско Америка пала. Како је то рекао политички и културни коментатор Ијан Мајлс Чеонг:

„Континуирани напор левице у естаблишменту да промовише ’толеранцију’ постао је више од клизања ка моралној пропасти – ’освешћена’ левица јури пуном брзином и све брже уништава конзервативне америчке вредности и традицију кроз прихватање дегенерације. Бринтонов ангажман симбол је друштвеног пада земље.”

Ни сам то не бих могао боље рећи.

Опрема: Стање ствари

(iFam News – Србија, 2. 3. 2022)



Categories: Преносимо

Tags: , , , ,

1 reply

  1. Ovo je krajnje licemerno. “Normalnije je” ili cak ocekivano da politicar ima poslovnu pratnju, da placa skupe prostitutke i neretko maloletnice ali ovo nije prihvatljivo. Stavise, cesto su ti isti politicari u podredjenom polozaju ili su, pak sadisti koji prelaze granice.
    Hm..
    U ovom tekstu ne spominjete nista vezano za njegovu strucnost po pitanju novog radnog mesta ali spominjete rad na fakultetu i meni je zapravo fenomenalno to sto ce studenti zauvek zapamtiti lekcije sa predavanja, upravo zbog nacina na koji predaje, kroz neobicne primere.
    To sto on ima afinitete kakve ima, a samo ako ne ugrozava nikoga, naravno, ne moze da utice na mene, da sam njegov student.
    Osim sto ce osvestiti da je u redu u seksualnom odnosu biti ujednoj ili drugoj ili u obe uloge.

    Pristrasan je tekst i dakle, njegovu strucnost niste spomenuli, sto zameram.

    1
    19

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading