Крушевац: Потврђена пресуда Милутину Јеличићу Јутки за полно узнемиравање

Овом одлуком одбијене су све жалбе и потврђена је првостепена пресуда Основног суда у Крушевцу

Милутин Јеличић Јутка (Фото: Р. Станковић/Политика)

Виши суд у Крушевцу потврдио је првостепену пресуду којом је летос на три месеца затвора осуђен бивши председник општине Брус Милутин Јеличић Јутка због полног узнемиравања бивше пословне сараднице Марије Лукић.

Овом одлуком одбијене су све жалбе и потврђена је првостепена пресуда Основног суда у Крушевцу, рекао је Танјугу Лукићкин пуномоћник адвокат Боривоје Боровић.

Суђење Јеличићу прошлог лета је из Бруса измештено у Крушевац одлуком Врховног касационог суда, због притисака локалне јавности.

Део наслова и опрема: Стање ствари

(Политика, 3. 11. 2020)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

1 reply

  1. Gradonacelnik Brusa Mililutin Jelicic Jutka, godinama je obecavao zenama zaposlenje ili povisicu ako legnu s njime. I, kad je to trebalo da izadje na videlo, on je iskljucio TV signal u Brusu i kupio sve primerke novina.

    EVO INTERVJUA (kao pravog) koga je Jutka dao NJUZu :

    Brus, 28. februar 2019, (Njuz) – Predsednik opštine Brus Milutin Jeličić Jutka izjavio je za Njuz da ne zna šta se desilo njegovoj sugrađanki Mariji Lukić, jer je neki manijak juče isključio TV signal celom gradu i zbog toga nije mogao da gleda njeno gostovanje u emisiji “Život priča“. On je istakao da je pobesneo kada je shvatio da zbog nekog ludaka neće moći da vidi njeno gostovanje.

    – Kad sam čuo da će Marija biti gost jedva sam čekao emisiju jer sam želeo da čujem šta će reći. Međutim, kad sam upalio TV nije bilo signala. Prvo sam mislio da samo ja imam problem, pa sam prijateljima poslao par hiljada sms poruka i onda sam saznao da ceo grad nema signal zbog nekog psihopate – ispričao je Jutka.

    – Verujte mi da ni sada ne mogu da poverujem da je neko toliko bahat i bezobrazan da je spreman da ostavi ceo grad bez TV signala zbog jedne emisije. Ogorčen sam zbog ovog incidenta jer građani Brusa nemaju često priliku da javno pričaju o životu i o problemima u našem gradu. Nadam se da ta osoba neće proći nekažnjeno jer ne smemo da dozvolimo da ceo grad bude talac nečijeg ludila.

    Jutka je dodao da ga je toliko kopkalo šta je sinoć bilo u emisiji da je jutros kupio sve primerke novina koje su stigle u Brus jer se nadao da će u njima saznati nešto više.
    Soko Sokolović

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading