Бил Гејтс: Никад се нисам бавио (микро)чиповањем

Никада се нисам бавио микрочиповима. Скоро је немогуће то демантовати колико је глупо и бесмислено, рекао Гејтс о теоријама по којима он има улогу у завери о глобалном чиповању 

Бил Гејтс (Марк Грејем/АФП)

Оснивач „Мајкрософта“, милијардер Бил Гејтс каже да су теорије по којима он има улогу у завери о глобалном чиповању људи толико глупе да их је скоро немогуће демантовати.

На почетку пандемије вируса корона на друштвеним мрежама и у медијима на интернету су почеле да се шире теорије о томе како је Фондација Бил и Мелинда Гејтс на неки начин одговорна за то и да они покушавају да путем вакцине чипују људе и тако их подвргну глобалном праћењу.

„Никада се нисам бавио микрочиповима. Скоро је немогуће то демантовати колико је глупо и бесмислено“, цитира Гејтса портал „Бизнис инсајдер“, преноси РИА.

Фондација Бил и Мелинда Гејтс је други највећи донатор Светске здравствене организације и у периоду 2018-2019. године обезбедила је скоро 10 одсто буџета СЗО.

Фондација се бави финансирањем истраживања у области производње лекова и вакцина.

Светска здравствена организација је 11. марта прогласила пандемију вируса корона. Према најновијим подацима, број оболелих у свету премашио је 6,4 милиона, а више од 380.000 људи је умрло.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Спутњик, 5. 6. 2020)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

3 replies

  1. Мртви смо

    Старо сајмиште – Сајам,
    Исто све. Разглас жубори.
    Издајте мозак у најам,
    Струка нам к’о стоци збори.

    Закрпу на образ мећем,
    Лик без лица. У колони,
    Ужасно споро се крећем.
    Прекасно aларм сад звони.

    Често нам пиштољ на челу,
    Шифру за снове да дамо.
    Кошмар; бомба у тијелу,
    Мртви смо, само не знамо.

    Момчило

  2. “Бил Гејтс: Никад се нисам бавио (микро)чиповањем”?!
    За све у животу постоји ”први пут”, без изузетка!

  3. Богати програмер је познат по својим доброчинствима у Индији и екваторијалној Африци, нарочио у погледу стерилизације девојчица. Недавно су му се захвалили у Нигерији на доброчинитељској понуди али у Замбији нису па тренутно у овој изразито сиромашној земљи финансира осмишљавање “решења” којима би се омогућило да се свако дете које се роди вакцинише спасоносним, наравно, његовим вакцинама.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading