Бил Гејтс: Никад се нисам бавио (микро)чиповањем

Никада се нисам бавио микрочиповима. Скоро је немогуће то демантовати колико је глупо и бесмислено, рекао Гејтс о теоријама по којима он има улогу у завери о глобалном чиповању 

Бил Гејтс (Марк Грејем/АФП)

Оснивач „Мајкрософта“, милијардер Бил Гејтс каже да су теорије по којима он има улогу у завери о глобалном чиповању људи толико глупе да их је скоро немогуће демантовати.

На почетку пандемије вируса корона на друштвеним мрежама и у медијима на интернету су почеле да се шире теорије о томе како је Фондација Бил и Мелинда Гејтс на неки начин одговорна за то и да они покушавају да путем вакцине чипују људе и тако их подвргну глобалном праћењу.

„Никада се нисам бавио микрочиповима. Скоро је немогуће то демантовати колико је глупо и бесмислено“, цитира Гејтса портал „Бизнис инсајдер“, преноси РИА.

Фондација Бил и Мелинда Гејтс је други највећи донатор Светске здравствене организације и у периоду 2018-2019. године обезбедила је скоро 10 одсто буџета СЗО.

Фондација се бави финансирањем истраживања у области производње лекова и вакцина.

Светска здравствена организација је 11. марта прогласила пандемију вируса корона. Према најновијим подацима, број оболелих у свету премашио је 6,4 милиона, а више од 380.000 људи је умрло.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Спутњик, 5. 6. 2020)Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

3 replies

 1. Мртви смо

  Старо сајмиште – Сајам,
  Исто све. Разглас жубори.
  Издајте мозак у најам,
  Струка нам к’о стоци збори.

  Закрпу на образ мећем,
  Лик без лица. У колони,
  Ужасно споро се крећем.
  Прекасно aларм сад звони.

  Често нам пиштољ на челу,
  Шифру за снове да дамо.
  Кошмар; бомба у тијелу,
  Мртви смо, само не знамо.

  Момчило

 2. „Бил Гејтс: Никад се нисам бавио (микро)чиповањем“?!
  За све у животу постоји “први пут“, без изузетка!

 3. Богати програмер је познат по својим доброчинствима у Индији и екваторијалној Африци, нарочио у погледу стерилизације девојчица. Недавно су му се захвалили у Нигерији на доброчинитељској понуди али у Замбији нису па тренутно у овој изразито сиромашној земљи финансира осмишљавање „решења“ којима би се омогућило да се свако дете које се роди вакцинише спасоносним, наравно, његовим вакцинама.

Оставите коментар