Чедомир Антић: Србија неће бити држава док Јонуз Муслију не одлежи четрдесет година

Пуч над Балканом

Чедомир Антић

Догађаји у Црној Гори, на jугу Србије и у Македонији, те срамотна пресуда француског суда, једином политичару у Европи који се у мемоарима хвали да је убијао цивиле, јасно говоре у прилог једној чињеници. Ми се налазимо у рату. Србе и сродне народе напала је агентура САД и НАТО-а. Учинили су то поново. Ово је за њих само демонстрација моћи. Разлози агресије нису на Балкану, већ далеко изван њега. Знају да из Русије неће доћи одговор док не уђу на простор њених земаља. Знају да неће потрести ни нову администрацију САД која се стотину дана бори на великом броју фронтова… Зато су се бирократе и дипломате осилиле, острастиле и подивљале у очекивању да за њих безопасна провокација донесе грандиозне дивиденде…

У време када су ратни сукоби у Сирији, Либији и Украјини донекле почели да слабе, а пажња великих сила постала усмерена на други крај света и Корејско полуострво, једна група злонамерника покренула је албански шовинистички покрет. Да ли је нормално да држава која, у поређењу са другим балканским земљама, најмање поштује мањинска права, јавно прокламује национално уједињење свог народа – рушење суверенитета четири и гашење бар две суседне државе и у томе буде прећутно и безусловно подржавана из Вашингтона и Брисела? Да тај који прокламује буде проглашаван за „Европљанина године“ и одликован легијом части највишег степена? Да ли је разумно да Хашим Тачи коментаришући стање у Македонији изјави да је Београд средиште свих проблема на Балкану? Тачи који до сада није признао нити један албански злочин, чија влада није испунила нити једну одредбу два бриселска споразума… О Муслијуу, председнику општине сеграгационисти, који би да осваја Ниш и да не говорим.

Извор: Новости

Црна Гора је прошле седмице коначно, уз бојкот опозиције, на скупштини уместо уз референдумски народни пристанак, ушла у НАТО. Зашто је ушла? Са ким да ратује и од кога да се брани? Од свих суседа само Србија није у НАТО-у или од његове војске окупирана…

У Македонији је прошлог четвртка успостављена албанска хегемонија. Албанци који наводно чине 25% становништва, мада су недавни избори показали да је број бирача свих њихових странака узетих заједно знатно мањи, бирају кога ће од македонских странка довести на власт. Такву хегемонију нисмо видели од деколонизације Африке шездесетих година прошлог века. Неко необавештен или злонамеран рекао би како то није важно, најважније је ко има парламентарну већину. Међутим, иако македонске странке од обнове демократије у збиру имају више од 60% посланичких места у Собрању, нити једна влада до сада није састављена а да у коалицији није било албанских странака. По томе је Македонија изузетак у региону. У Црној Гори и Хрватској Срби су по успостави независности обесправљени и гурнути на маргину, а у БиХ су у рату морали да одбране своја права. Делимичан изузетак је Србија где су Албанци изашли из установа још 1990, а да су хтели претворили би је у другу Македонију, док је сличан мада позитиван пример Мађара у АП Војводини који чине мање од 17% становништва у покрајини а у Србији не прелазе 3% , али су у свакој покрајинској влади други партнер и њихов се политичар налази на челу аутономије.

Албанцима из Македоније све то није било довољно. Зато су 2001. подигли устанак и изборили да деле суверенитет над Македонијом. Један од захтева био је да македонску владу није могуће саставити без Албанаца, али да сами Албанци бирају која ће њихова странка ићи у коалицију. Међутим, када су недавно Албанци одлучили да подрже формирање владе са македонском странком која није добила највише гласова на изборима, постало је јасно да на путу ка подели Македоније и признању одавно проглашене тзв. „Републике Илириде“, прво треба завладати Македонијом. Баш као што је Мило Ђукановић захваљујући посвађаним пигмејима из ДОС-а једно време владао Државном Заједницом СЦГ.

Скопље: Демонстранти упали у Собрање

Македонски народ је то схватио. Када су мимо процедуре и противно уставу земље, позивајући се на правила демократског одлучивања посланици СДСМ-а и албанских партија изабрали Талата Џаферија, побуњеника и терористу коме су Американци испословали амнестију, а онда га наметнули за министра одбране и сада за другог човека државе, и када је један албански шовиниста са говорнице Собрања почео да урличе националну химну друге државе, народ је узео ствари у своје руке. Пуч је спречен. Полиција је касније реаговала, а побуњеници и издајници су добили батине.

Ситуација се после привремено смирила. СДСМ и албански шовинисти постигли су циљ: чекали су осам сати да се пред зградом окупи народ који месецима свакодневно протестује у то време, па приступили нелегалном избору. Желели су да изазову гнев мноштва и пред светом се приказали као мирољубиве демократе. Сада су сви уплашени од грађанског рата. Међутим, регионално гледало, коначно је, после двадесет и седам година насиља и неправде коју трпимо, куцнуо час за одговор. Србија неће бити држава док макар Јонуз Муслију не одлежи четрдесет година у робијашници у Нишу. Македонија неће бити држава док оне који желе да сруше њену независност, да њеном народу наметну оно што Албанци никада не би прихватили чак ни у Југославији (где су имали више права него у пакленој Енвер Хоџиној дистопији), који су убијали цивиле на Смиљковском језеру и са Косова дошли да пале Македонију, не буду заувек полицијски и судски поражени. Македонија може да буде држава, али ако буду слушали разне Ханове и Могеринијеве проћи ће као Југославија. Разлика је у томе што смо ми могли да одустанемо – њима после поделе неће остати ништа.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Напредни клуб, 1. 5. 2017)Categories: Преносимо

Tags: , , , , , ,

5 replies

 1. Два пута читам овај чланак и сигуран сам да Чеда Антић одавно није написао овако добар текст. Концизно, директно, без околишања и неких тупавих релативизација.

 2. @Чедомир Антић
  Србија неће бити држава док макар Јонуз Муслију не одлежи четрдесет година у робијашници у Нишу.
  ++++
  У наслову о Србији, у тексту о свима а најмање о Србији !
  Поштовани, уз сво уважавање за Ваш став, не могу се са њим сложити. А основни и најважнији разлог видим у чињеници, да је први и најважнији услов да Србија буде држава, на првом месту њено ослобођење, и оно почиње у Београду, центру корупције и сатанизма.
  Од најгорег антрополошког отпада који се накотио у нашој јадној, опљачканој и окупираној домовини. И све док грађани не почисте тај шљам ( и пусте воду ) који за примљени аванс од убица србског народа уништава већину нас грађана и нашу јадну дечицу, нама са њима нема живота.
  А после њиховог смештаја у Забелу где им је одавно место, све остало је много лакше.

  И није лоше подсетити се како су настали :

  1/. Прво изабереш, ситне душе-беднике у које улажеш да дођу на власт.
  2/. Даш им аванс и задатке ( маја 2008 године ) некима и знатно раније.
  3/. Онда они изаберу, себи сличне и имаш систем таквих по вертикали.
  4/. И резултат: опљачкана, окупирана и уништена домовина.

  али никада не заборавити, чије пројекте су спроводили …….……….

  Američki projekat o „genocidu u miru“ – Planirano zatiranje Slovena

  O tome kako će likvidirati Srbe, Ruse i druge pravoslavne slovene, razmišljao je i bivši direktor CIA Alen Dals (koji je na toj funkciji bio od 1953 do 1961 godine). Njegova „strategija“ duboko je zacrtana i u današnju američku politiku prema Srbiji.
  Naime, Dals je tada u svom „elaboratu“ rekao i ovo:
  „…Stavićemo ih u bespomoćan položaj, ismevati se sa njima…Mi ćemo rušiti duhovne vrednosti, vulgarizovati i uništavati osnove narodne moralnosti. Na takav način ćemo rasklimati pokoljenje za pokoljenjem, lovićemo ljude u detinjstvu i mladalačkom dobu, uvek ćemo glavnu stavku da bacamo na omladinu, demoralisati, razvraćati i obeščaćivati je. Napravićemo od njih cinike, vulgarne ljude, kosmopolite. Eto, tako ćemo mi to da uradimo… Malo po malo, mi ćemo odigrati grandioznu po svom obimu tragediju pogibije svih pravoslavnih Slovena, i konačno, nepovratno ćemo ugasiti njihovu nacionalnu svest. Književnost, bioskop i pozorište će proslavljati najniža ljudska osećanja.
  Mi ćemo na svaki način podržavati one koji budu usađivali u čovekov razum kult seksa, nasilja, sadizma i izdaje – jednom rečju svake nemoralnosti.
  U upravljanju državom, mi ćemo izazivati haos i nered.
  Neprimetno, no aktivno i postojano, pomagati despotizam činovnika, korupciju i neprincipijelnost. Čestitost i pravednost biće ismevani, nikome neće biti nužni i biće smatrani ostatkom prošlosti. Grubosti i naglost, laž i obmana, pijanstvo, narkomanija, izdajništvo, šovinizam i neprijateljstvo prema narodima – sve ćemo to kultivisati u svest ljudi…“.

  U ovoj Dalsovoj zločinačkoj ideji, danas je lako prepoznati sve što se dešava u Srbiji:
  od najvulgarnijih medijskih ponižavanja nacije, pa sve do beskrupulozne pljačke, izdajničkih vlada i izgubljene omladine.

  https://getosrbija.wordpress.com/2015/05/08/ko-stvarno-upravlja-srbijom-americki-projekat-irenja-demokratije-do-unitavanja-svih-tragova-srbije-i-srpskog-naroda/

  А после тога, ванредни попис у општинама Прешево, Бујановац у Врање, сви који немају држављанство републике Србије ван у Албанију, као и сви они који на било који начин кажу да Србија није њихова држава.
  Тако раде државе.
  За почетак.

 3. Поштовани Грешниче

  Навели сте „план Алена Далса“ (директора СIА) о затирању и уништењу Срба, Руса и других православних Словена.
  Имам неколико примедби :
  1 – овако монструозан план о уништењу словенских народа није описао ни Хитлер у Мајн Кампфу.
  2 – планови директора СIA су тајни и недоступни јавности
  3 – овај „план“, тј овај текст се базира на новели „Тhe Eternal Call“ (1971) од Анатола Иванова, а први пут је приписан Алену Далсу 1993 год у делу „Битка за Русију“ Ивана Сничева.
  4 – ради се се о конспиративној теорији – теорији завере – потпуно измишљеној причи.

  И на крају, поштовани грешниче, једно питање : зар вам овај план (види доле) кога сте ви приписали Далсу, не личи на план кога су руски и српски комунисти реализовали у својим државама ?

  „Mi ćemo rušiti duhovne vrednosti, vulgarizovati i uništavati osnove narodne moralnosti. Na takav način ćemo rasklimati pokoljenje za pokoljenjem, lovićemo ljude u detinjstvu i mladalačkom dobu, uvek ćemo glavnu stavku da bacamo na omladinu, demoralisati, razvraćati i obeščaćivati je. Napravićemo od njih cinike, vulgarne ljude, kosmopolite. Eto, tako ćemo mi to da uradimo…

  U upravljanju državom, mi ćemo izazivati haos i nered.
  Neprimetno, no aktivno i postojano, pomagati despotizam činovnika, korupciju i neprincipijelnost. Čestitost i pravednost biće ismevani, nikome neće biti nužni i biće smatrani ostatkom prošlosti. Grubosti i naglost, laž i obmana, pijanstvo, narkomanija, izdajništvo, šovinizam i neprijateljstvo prema narodima – sve ćemo to kultivisati u svest ljudi…“.

 4. @Деда Ђоле

  “И на крају, поштовани грешниче, једно питање : зар вам овај план (види доле) кога сте ви приписали Далсу, не личи на план кога су руски и српски комунисти реализовали у својим државама ?“

  „Mi ćemo rušiti duhovne vrednosti, vulgarizovati i uništavati osnove narodne moralnosti. Na takav način ćemo rasklimati pokoljenje za pokoljenjem, lovićemo ljude u detinjstvu i mladalačkom dobu, uvek ćemo glavnu stavku da bacamo na omladinu, demoralisati, razvraćati i obeščaćivati je. Napravićemo od njih cinike, vulgarne ljude, kosmopolite. Eto, tako ćemo mi to da uradimo…

  U upravljanju državom, mi ćemo izazivati haos i nered.
  Neprimetno, no aktivno i postojano, pomagati despotizam činovnika, korupciju i neprincipijelnost. Čestitost i pravednost biće ismevani, nikome neće biti nužni i biće smatrani ostatkom prošlosti. Grubosti i naglost, laž i obmana, pijanstvo, narkomanija, izdajništvo, šovinizam i neprijateljstvo prema narodima – sve ćemo to kultivisati u svest ljudi…“.

  Ово није план комуниста, ово је део текста из “ПРТОТОКОЛА СИОНСКИХ МУД-
  РАЦА“, који је написан много пре појаве комунизма, по којем се радило до
  доласка комуниста на власт, а и после њиховог одласка са власти, који терба
  да се оствари успоставом “Новог светског поретка“!
  По овом “плану“ масона, језуита и остале сатанистичке скаламерије Православље треба збрисати са лица земље, као непријатеља број један НСП-у,
  а речено кроз уста Мадлен Олбрајт, Карла Билта, Збигњева Бжежинског и остале сатанистичке братије.

  Савезничко бомбардовање само градова Србије то више него довољно показује.
  Пропагирање наркоманије код деце и омалдине, увођење ЛГБТ сексуалног обра-
  зовања, присилно донирање органа, обавезна вакцинација деце сумњивим вак-
  цинама, кејмтрејлови, ГМО… – све се то практично остварује из горе цитираног
  текста “ПРОТОКОЛА СИОНСКИХ МУДРАЦА“!

  Драган Славнић

 5. Поштовани Деда Ђоле,
  Слажем се са Вама, да је план о уништењу Словена монструозан.
  Много је злочиначких планова за које су нас њихови аутори убеђивали да је то пуста теорија завере доконих, да би нас касније време и њихове отворене архиве увериле у супротно.
  Да ли је злочиначки план Алена Далса потпуно измишљена прича како га Ви оцењујете, нисам убеђен, али оно што својим очима видим уверава ме у супротно.
  А видим, као и сваки онај ко то жели да види, потпуно уништену нашу, можда и Вашу? јадну, опљачкану и окупирану домовину. Од свих оних од петог октобра када су их убице србског народа званично и довеле на власт све до данашњих дана. И данас. Још једном јавно понављам, НИКАДА више Србија неће бити држава све док сав тај антрополошки шљам не ухапси, изведе на народни суд и са свим материјалним доказима смести у Забелу до краја својих бедних живота. Уз одузимање покретне и непокретне имовине остављајући деци оно основно за живот.
  А почетак краја те злочиначке банде биће онога дана када грађани у ударном термину на РТС који плаћају, буду могли да виде и чују снимак Војно безбедносне агенције из маја 2008 o онима који су од убица србског народа примили аванс и задатке за потпуно уништавање наше јадне, опљачкане и окупиране домовине.
  http://www.magazin-tabloid.com/casopis/?id=06&br=196&cl=06

  Онда ће им бити јасно, зашто је било неопходно потпуно уништити привреду, уз помоћ партијских лопова-најгорих бедника, једне солидне државе која је хранила милионе својих грађана а данас у њој “ живи “ велик број оних који једу једном дневно, многи и из контејнера а званичан број оних на ивици сиромаштва је око 2 милиона.
  Биће им јасна намера потпуног уништавања села, и зашто у селима нема ко да ради, у градовима огроман број оних дојучерашњих припадника ткз. средње класе истеран из својих опљачканих и уништених фабрика који немају шта да раде, ни могућности да својој јадној дечици обезбеде три оброка дневно.
  Биће им јасније када се упознају са задацима и активностима тог антрополошког шљама зашто данас људи у Србији која је некада хранила већи део ондашње СФРЈ умиру од глади, остављајући иза себе дуг од 4.000 динара за хлеб http://www.srbijadanas.net/srbija-danas-bracni-par-penzionera-umro-od-gladi-iza-sebe-ostavili-dug-od-4-000-dinara-za-hleb/ и зашто је данас Србија званично најсиромашнија замљи у Европи.
  Сазнаће број села у којима не живи више од 10 становника, у условима недостојним човека у 21 веку, којих се сете партијски лопови онда када им за кутију основних животних намирница треба њихов изборни глас, као и број оних села у којима се годинама више не рађају деца.
  Када буду сазнали зашто морају да се одрекну свега што чини њихов животни, верски, културни и национални идентитет сазнаће ко је и колики аванс узео за масован увоз миграната, са циљем потпуне измене националне и верске структуре у функцији припреме за коначни оружани сукоб против већинског православног србског народа.
  https://www.srbijadanas.net/sokantno-braca-vucic-ugovorili-dovodjenje-milion-migranta-islamista-u-nasu-zemlju/
  http://www.vaseljenska.com/misljenja/vucic-sprema-dobrodoslicu-novom-talasu-islamskih-imigranata/
  http://www.koreni.rs/vas-sam-kum-selam-alejkum/
  Онда ће им бити савршено јасно зашто, са којим задацима и одакле се накотио огроман број ткз. НВО финансираних од разних светских пробисвета и од свих нас из буџета где нема новца за гладне, голе, болесне и оне који умиру а има за све оне педере и сатанисте којих не би ни било да их прво нема у оној јавној кући у Немањиној број 11.
  Сазнаће зашто се систематски уништава здравствени, културни, војно-безбедносни и просветно-образовни систем који је непотребан садашњој власти.
  Да ли, све тo има или нема икакве везе са задацима из поменутог злочиначког плана или je све то стихија и плод случајности, закључак верујем да је јасан свакоm оном ко има IQ већи од броја обуће који носи.
  А када грађани буду све то сазнали знаће и коме је неопходна једна преторијанска гарда од 1500 припадника http://www.magazin-tabloid.com/casopis/index.php?id=06&br=368&cl=04 а да ли је тај у том тренутку у земљи или изван ње ? то зна само Господ.
  Зашто је неопходно део своје државне територије са свим материјалним добрима предати у руке убица србских грађана то је верујем познато сваком нашем грађанину , тако да Вас сада не бих и тим оптерећивао.

  О злочину комуниста против србског народа, има довољно докумената за оне који желе да их виде и чују, а било би их и много више да их њихова деца и унуци следбеници и данас на власти не уништавају и забрањују отварање државних архива.

Оставите коментар