Аустралијанка са короном учествује на Зимским олимпијским играма

Један бразилски портал ову вест објавио под насловом “Након што су Ђоковића третирали као лопова, Аустралија добила дозволу за такмичарку са ковидом-19”

Новак Ђоковић и Тали Гил (Фото: Профимедиа)

Двоструки аршини поново на делу…

Невероватна вест стиже са Зимских олимпијских игара у Пекингу. Аустралија поново показује да их баш брига за правила, након што су депортовали Новака Ђоковића, не дозволивши му да се такмичи са медицинским изузећем.

Једна олимпијка из те земље била је позитивна на корона вирус и требало је да због тога напусти Кину, али је на реакцију државе Аустралије она ипак задржана и допуштено јој је да настави да се такмичи!

Двоструки аршини су некада заиста невероватни. Готово половину јануара трајала је политичка фарса и прогон Новака Ђоковића из Аустралије, иако је у ту земљу дошао са валидним медицинским изузећем, да се такмичи на Аустралијан опену. То му није било дозвољено, а сада су се појавиле нове вести које се тичу Аустралије и њиховог односа према корона вирусу.

Тали Гил је Аустралијанка која се такмичи у карлингу и у протекла 24 сата је прошла праву драму. Добила је позитиван тест на ковид-19 и била је опоменута да би требало да напусти Кину заједно са њеним партнером у карлингу Дином Хјуитом.

Већ је спаковала торбе, али је пред меч са Швајцарском ипак добила потврду да ће моћи да настави да се такмичи, након уложене жалбе Аустралије! Тако ће она и позитивна на ковид-19 моћи да се надмеће на Зимским олимпијским играма!

Један бразилски портал је ову вест објавио под насловом “Након што су Ђоковића третирали као лопова, Аустралија добила дозволу за такмичарку да се надмеће са Ковидом-19”.

Управо то је показатељ да се у Аустралији радило о политичком прогону најбољег тенисера света, а не о бризи за здравље Аустралијанаца, како су тамошњи политичари то желели да представе…

Опрема: Стање ствари

(Мондо, 7. 2. 2022)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , , , ,

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading