ВУЧИЋ ЈУНАЧКИ: Не плашим се ничега, Ана и Дарија захтевале да се прве вакцинишу!

На примедбе да се плаши вакцинације, Председник је јуначки одговорио: „Ко се плаши? Има да примим пет вакцина а не једну!“, преноси „С*ање ствари“

Вучић храбри Ану и Дарију (Фото: Mondo/Goran Sivački/Guliver/Getty Images Plus/Istock/Moussa81)

Београд, 23. 12. 2020. (С*ање ствари) – Председник Србије Александар Вучић поново је потврдио да је међу најхрабријим људима, како у Србији тако и Српској напредној странци! Како сазнајемо, Председник је ултимативно инсистирао да он први буде вакцинисан, без обзира на ризике и здравствене проблеме, али су га Ана Брнабић и Дарија Кисић Тепавчевић коленопреклоно замолиле да оне буду прве!

„Ако се нешто и нама деси, далеко било и не дај Боже (у кога не верујемо, али се тако каже), Србија ће функционисати, а Вас шефе морамо да сачувамо народа и Србије ради“, углас су завапиле Ана и Дарија. А кад су шеретски додале „Да Фајзер прави ՚леба, ми бисмо и тај ՚леба јеле“ – Председник није имао куд но да попусти и не вакцинише се први. А додатни разлог је што Вучић из дна душе презире маркетинг и сигурно се не би вакцинисао пред ТВ екранима.

Ана Брнабић и Дарија Кисић Тепавчевић (Фото: Танјуг/Слободан Миљевић)

„Некога ћемо да оставимо и за неку другу вакцину, да пружимо подршку свакој вакцини, да покажемо да је свака одлична, врло добра“, загонетно је поручио Вучић. А на примедбе злочесте опозиције да се плаши вакцинације, Председник је јуначки одговорио: „Ко се плаши? Има да примим пет вакцина а не једну!“

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , , ,

2 replies

  1. А додатни разлог је што Вучић из дна душе презире маркетинг и сигурно се не би вакцинисао пред ТВ екранима.
    ++++
    И то је само један од разлога . Онај други, много важнији, који је после преклињања свих чланова његовог главног одбора и свих министара, свих оних забринутих редовних, ванредних и дописних чланова и љубитеља његове власти био пресудан за доношење његове одлуке. Њега је ексклузивно за С*ање ствари рекао његов омиљени министар, који је као почасни председник Удружења рома Србије ових дана преузео ресор полиције.

    А он гласи: „ За име Бога, вољени наш председниче, кога волимо више од оца и мајке заједно, немој да се играш са својом ( и нашом ) главом. Знаш ли колико милиона је у твом логору оних: издајника, фашиста и државних непријатеља који би се радовали да се теби, нашем највећем, највољенијем и нај, нај и нај…………. сутра не дао Бог нешто деси ! Можда неће баш оно најгоре ? а шта ако само кљокнеш ? па на ноге не можеш ? ни да отварајући уста објашњаваш овом незахвалном народу коме да захвали што живи у твом златном добу. Или не дао Бог, да те остави само са чулом слуха па да мораш да слушаш и овакве гадости од народне песме: Сањао сам ноћас да те нема.
    Пу, пу, пу, далеко било наш вољени председниче.

    Председник је наставио, ето поштовани читаоци вама ( и шире ) омиљеног С*ање ствари, то је разлог што сам пустио докторе да боду моје сараднице, и да вам кажем ( у поверењу ) није тачно то што пише ваш уредник „ Вучић из дна душе презире маркетинг и сигурно се не би вакцинисао пред ТВ екранима „.
    Права истина ( а знате ви мене ) је, да мој Николица тражи највећу халу у нашем логору Србија где би могли да стану сви они новинари и камермани из Србије, са нашег западног Балкана, света ( а и шире ) којима ћу да се храбро обратим.
    После пријема плацеба.

  2. Ово ми личи на на оно из ”Ко то тамо пева”:
    ”Дај пет карата?”

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading