Марко Пејковић: За потпуну сегрегацију „ковидоиманих“ и нормалних

Не негирамо никоме слободу избора да од свог живота прави паклену лудницу, али ни по коју цену нећемо дати да такав нама намеће своје психичке кризе и проблеме

Извор: Друштвене мреже

Од мера Кризног штаба можда бих једино имао разумевање за следеће – потпуна сегрегација ковидоиманих и нас нормалних. Уводе се маркети, аутобуси, улази, чекаонице за ковидоимане. Ту су обавезне маске, рукавице, скафандери, кисеоничке боце. Такође, постоје маркети, аутобуси, улази и чекаонице за нас нормалне и слободољубиве. Ако ми нормални добијемо корону, никакав проблем да унапред потпишемо да нећемо тражити никакво лечење од короне о трошку државе. Маскомани су нон-стоп у неким мерама, контролама, карантинима, прегледима, паници и хистерији. Код нас на другој страни сегрегације – све као и ранијих година. Не би нам тешко пао раскид са рођацима и пријатељима којима је страх од смрти и короне важнији од заједничарења са нама, јер ако је тако, сада су маске спале и нема никаквог смисла да иштемо друштво оних који су у том степену себичњаци и кукавице.

Ми слободољубиви бисмо одмах пристали на ове мере, али од ковидоиманих скоро нико. Јер, лаж не трпи истину која је сведок лажи и хтела би све нас истинољубиве да стровали у свој пакао по сваку цену. Ми не негирамо никоме слободу избора да од свог живота прави паклену лудницу, али ни по коју цену нећемо дати да такав нама намеће своје психичке кризе и проблеме.

Овакве мере засноване на слободном избору и добровољности би укинуле све разлоге за протесте, свађе и кршење права на основу вештачки креираних паника у вези вируса.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Фејсбук страница Марка Пејковића)



Categories: Преносимо

Tags: , ,

3 replies

  1. Од мене , велико ЗА. Нећу да будем члан секте.

    36
  2. Чопори оваца

    Чопори
    Оваца
    Вију
    Око нас

    Добро их стригу
    А оне пасу
    Не оста
    Ни влат

    Јарац
    Их чува
    Пастиру
    Преклан врат

    Момчило

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading