ЗБОГОМ ВЛАСИ: Вукадиновић излази на изборе као део грађанско-демократске коалиције „Роми за Вучића“!!!

Имао сам понуде Социјалног покрета Египћана и Слободарске партије Ашкалија, као и Листе свих Ескима света, али сам се пред ове изборе осетио баш као Ром, открио Вукадиновић „С*ању ствари“

Ђорђе Вукадиновић (Извор: N1)

Београд, 15. 2. 2020. (С*ање ствари) – Посланик Ђорђе Вукадиновић одлучио да више не буде лажни Влах, већ да постане прави Вучићев Ром! Наиме, на предстојеће изборе Вукадиновић излази у оквиру супер-коалиције ромских грађанско-демократских партија и то као – бели Ром.

„Имао сам понуде Социјалног покрета Египћана и Слободарске партије Ашкалија, као и Листе свих Ескима света, али сам се пред ове изборе осетио баш као Ром“, рекао је посланик Ђ. Вукадиновић и додао: „На консултацијама код председника Вучића добио сам од њега генијалан савет – да бирачима уместо белих листића понудимо беле Роме!“

Како незванично сазнаје С*ање ствари, овај сензационалан трансфер део је кампање у оквиру „Инклузије и интеграције Рома 2020“, а за химну коалиције и изборни слоган изабран је хит Љубе Аличића „Циганин сам, ал՚ најлепши“!

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , ,

2 replies

  1. Bolje kao zena.Em se povecala kvota, em drzava placa operaciju promene pola, em promena pola moze do pola, jer se pojam zene prosirio, mada je dovoljno samo da kaze da se oseca kao zena ipak, sto je sigurno sigurno je.

    P.S.
    Posle dugo vremene mi je prosao komentar kod Djordja (jos od vremena kako sam poceo da plju…, ovaj, kritikujem Djilasa i Dzeremaju kao “alternativu” i upozovama Zorza da se iz price o Vlasima jedva izvukao, a da se od ovoga nece oprati nikada.Elem, dobijem vise minusa nego ovde (nije komentar bio politicki).Ili su tamo oglupeli ili moja prosvetiteljska misija na ovom sajtu daje rezultate.

  2. Смешна анализа. Хвала на смеху. Шта ли је сада стварно смислио Ђорђе па сте ви ово написали? Нисам читао, осим да сада ваљда подржава Вучића, што је легитимно право, и разумем ту одлуку поред овакве катастрофалне опозиције, али ако Ђорђе опет излази на изборе са мањинама, стварно прави неозбиљног човека од себе.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading