Шкељзен Маљићи: Cпоразум између Косова и Србије постоји две године, руше га „проруске снаге“

Врло смо близу решења. Србија има други проблем, проруске снаге. Оне покушавају да руше цео процес, на свим нивоима, сваки део дијалога и споразуме који су постигнути, казао је Маљићи

Шкељзен Маљићи

Политички аналитичар Шкељзен Маљићи изјавио је вечерас да је коначни споразум о нормализацији односа Косова и Србије већ две године консолидован и на папиру и да Србија сада покушава да у задњем тренутку нешто промени и добије.

„Наравно да има питања која треба променити. Србија покушава да у последњем тренутку нешто добије”, казао је Маљићи у емисији приштинске телевизије Клан Косова, и додао да се споразум може изменити само у нијансама.

Он је рекао да је у Приштини створен утисак да није ништа постигнуто и да дијалог није дао резултате.

„Ја мислим да је супротно. Зашто се сада говори о крају дијалога, зато што имамо техничке споразуме који се остварују”, казао је Маљићи.

Према његовим речима, коначни споразум спреман је већ две године.

„Врло смо близу решења. Србија има други проблем, проруске снаге. Оне покушавају да руше цео процес, на свим нивоима, сваки део дијалога и споразуме који су постигнути”, казао је Маљићи.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Факти, 19. 6. 2018)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , , ,

2 replies

  1. Nema govora o tome da se u Briselu razgovara o razgraničenju između Kosova i Srbije. Kosovo i Metohija je teritorija srbije i tako će i ostati. Sve drugo su gluposti, neistina ili izdaja bez uporišta u volju naroda srbije.

  2. Човек рекао сурову истину. Столица Косова у УН не може да произведе никакве битније немире у Србији док год то БИА тако хоће. Као што је био случај са геј парадом 2011-ом годином док су се новијих година сви противници исте параде смирили као бубице.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading