Весник истине: Од фебруара на ТВ Пинк нова серија – „Сви воле Вучића“

РТВ Пинк откупио је од америчке телевизијске мреже CBS права на телевизијску серију „Сви воле Рејмонда“, само што ће ова серија у српској верзији имати мало другачији назив и зваће се „Сви воле Вучића“. Емитовање серије почеће 15. фебруара (на Сретење).

od-februara-na-tv-pinku-nov

Сценарио за нову серију урадили су Александар Вучић, Жељко Митровић и Миломир Марић, а прва сезона серије емитоваће се од 15. фебруара, па све до председничких избора. На разочарање многих љубитеља турске серије „Црна ружа“, нова серија биће емитована у њеном термину, од 20:45.

Серија ће говорити о животу најважнијег човека у земљи и његовој борби за спас своје земље, а обухватаће период од његовог раног детињства, преко младости, до актуелних дешавања. У серији ћемо видети и Бугојно, родно место Вучићевог оца, где ће Вучић причати о коренима, породици, али ћемо видети и актуелна догађања, мафијашку хоботницу, жуту патку, 97 убица из Јајинаца и слично. Период који серије неће обрађивати су деведесете.

„Мислим да смо направили право мало ремек дело које ће одушевити све поштоваоце лика и дела Александра Вучића. Обухватили смо о Вучићу све оно за шта сматрамо да гледаоци треба да знају. Желим овим путем да се захвалим и премијеру Вучићу што нам је помогао при изради сценарија“, изјавио је Жељко Митровић који је и главни продуцент серије.

Сазнајемо још и да ће одбори СНС-а свуда по Србији организовати заједничка окупљања симпатизера ове странке, како би заједно гледали све епизоде серије, а након тога делиће се сендвичи и сокови.

(Весник истине, 22. 1. 2017)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

1 reply

  1. ТВ ПИНК је снимио филм Жељка Митровића ПРОГОН – као одговор на филм ВЛАДАЛАЦ.
    Учествују : Небојша Крстић, Јелена Милић, Иван Тасовац, Александар Апостоловски, Аја Јунг . . .

    youtube.com/watch?v=a-3HsVSRLaA

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading