Породица Србија: Да се ја питам

Поштовани!

Ми, чланови „ПОРОДИЦЕ СРБИЈА“ (основане 7.1.2015. године), умно дело грађана Србије у расејању – Швајцарска, поздрављамо, прихватамо, подржавамо и благосиљамо постојање рубрике ДА СЕ ЈА ПИТАМ. Чланови новоосноване ПОРОДИЦЕ СРБИЈА, желе искрено, добронамерно, у оквиру својих умних способности да учествују активно у стварању једног новог хуманог друштвеног система, реформи: културе, привреде, политике, војске, полиције, државне безбедности.

porodica-srbija-logo

Такође, благосиљамо плодну и сигурно дугорочну сарадњу редакције Стања ствари са члановима групе „ИЗЛАЗ“, коју чине грађани Србије, матице и расејања, што је од изузетног, моралног, етичког, духовног и умног значаја.

Ова рубрика, најзад, у прави час, уједињује, умрежава сав умни потенцијал, матице и расејања, који својим идејама-мислима, конкретним решењима, налази излаз из дуже времена познате и неприхватљиве свакодневнице, познатог и неподношљивог моралног-етичког-духовног мрака, неморала, корупције, криминала, пљачке државне, народне имовине, без законских последица, свеопште анархије на свим нивоима друштва.

Нова рубрика је изузетна прилика, не само за РОДОЉУБИВУ УМНУ ЕЛИТУ, која је, из многобројних разлога (немоћ, непогодно време, недостатак слоге и јединства, немање конкретних, остварљивих и дугорочних циљева) у сенци, већ и грађана Србије, матице и расејања, свих степена образовања – под условом да имају решење за ИЗЛАЗ. А мисли водиље јесу: знање, намера, воља, жеља, можемо, хоћемо, желимо, радимо, стварамо, слобода, равноправност, заједништво.

Да се ја питам!

Рубрика је уједно платформа и могућност за грађане Србије запослене у култури, привреди, војсци, полицији, државној безбедности, као и познаваоцима прилика у наведеним областима, да дају своје конкретне предлоге, тачније, решења, која, конкретно воде тамо куда сви искрено, у дубини срца, душе, желимо да стигнемо. А то је могуће само темељним културним, привредним, политичким, друштвеним променама, само се тако стиже до хуманог друштвa, животa достојног живота, предака и потомака – животa од свог знања, труда, зноја, по моралним, етичким и духовним правилима Православног Светосавља.

У име чланова ПОРОДИЦE СРБИЈА
Синиша Радосављевић
porodica-srbija@gmx.ch


Кратка веза: http://wp.me/p3RqN8-7SK



Categories: Да се ја питам

Tags: , ,

2 replies

  1. Поштовани г. Радосављевићу,
    Хвала Вам на занимљивом и надахнутом прилогу. Ипак, надам се да ћете нам послати мало детаљнији план како ПОРОДИЦА СРБИЈА види решења (да не кажем ИЗЛАЗ).

    срдачно,
    Александар Лазић

  2. Поштовани г. Лазићу,

    Хвала на лепим речима. Што се тиче нашег детаљног плана виђења могућих решења, прави одговор можемо дати у догледно време, тренутно радимо на стварању стручних тимова, што захтева време, стрпљење, проверу могућих кандидата. Хвала на разумевању.

    Срдачан поздрав
    Синиша Радосављевић

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading