Фејсбук група „Ми, разочарани издани и гладни Србије“: Позив на протест подршке просветарима

ЉУДИ, ВИДИМО СЕ НА ТРГУ НИКОЛЕ ПАШИЋА – ИСПРЕД СКУПШТИНЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ, 17.03. У 12 ЧАСОВА. А, ЗАШТО?

razocarani-izdani

Нема више изговора да се нема времена, да је све бесмислено и да се нема избора. Избор постоји, а то смо сви ми који ћемо у великом броју доћи да одбранимо себе и своју децу, наше право на живот и достојанство слободоумног човека у морално уништеној, духовно осакаћеној Србији захваљујући режиму Александра Вучића. Кажимо својим доласком да је ДОСТА бахатости његовог брата и његових министара који својим незнањем, лажним дипломама и докторатима, убијају људе и уништавају породице. Кажимо ДОСТА манипулацији медијима и покажимо да смо схватили да нас пљачкају и Вучић и његов брат, његови министри, СНС ботови. ДОСТА је било понижавања СНС режима српског народа и његових жртава од стране Тонија Блера и његових саветника које штеточински режим плаћа нашим парама да би остао на власти и наставио пљачку свих нас. Наша деца остају без хлеба, док се њихова бахате. Нама прете принудним наплатама, а они дивљају на егзотичним путовањима. Нас пљачкају стране банке које су потплаћивањем Вучићевих министара омогућиле да свакој српској породици намакну јарам и да цео живот ми и наша деца финансирамо друге дужничким ропством.

ОДБИЈАМО ДА БУДЕМО РОБОВИ ДОМАЋИХ И СТРАНИХ ПЛАЋЕНИКА!Ако су наши дедови и очеви имали храбрости да се супротставе непријатељу, докажимо доласком да имамо и ми и да њихове жртве нису биле узалудне. Покажимо нашој деци, која у хиљадама одлазе на концерте осведочених србомрзаца и клањају се лажним моралним вредностима у ликовима тзв. ”српских мајки”, где је право место да се покаже љубав према отаџбини. Научимо децу личним примером да је храброст врлина и тамо где ми започнемо обнову, они ће имати шта да наставе јер се неће стидети својих родитеља. У Хрватској се подигао цео народ против ћирилице, симбола српства, а ми смо ћутали и погазили себе својим ћутањем. Дошао је осведочени убица српске деце, Тони Блер да саветује издајнички режим како да нас још више убију и наставе тамо где су стали, и ми смо ћутали. ДОКЛЕ? ЗАШТО? КОМЕ?

Ми нисмо плаћена војска бандита и сецикеса Александра Вучића. Ми не отимамо од других већ бранимо своје. Ми нисмо нечасни људи. Ми смо људи који имају достојанство и нећемо да понизно савијамо главе већ храбро дижемо песницу да одбранимо своје, јер не отимао туђе. Нама је отето – све. Остало нам је право на живот и одбранићемо га јер је право и правда на нашој страни. Ми нисмо лажна опозиција као што је то Шешељ, Двери, ДС. Они су марионете и циркузанти ове власти који уживају у привилегијама, ништа мањим него СНС, и зато тупе оштрицу праведне борби и поштене мисли сваког човека у Србији намећући му комплекс ниже вредности. Они су ниске вредности, а ми вредимо јер нисмо купљени. ЗАТО СЕ ПОНОСИМО ШТО НАС ТАКВИ НАПАДАЈУ ЈЕР ДА СМО ИСТИ – БИЛИ БИСМО ПОДРЖАНИ! Сваки напад на нас, наша је потврда исправности наших вредности за које се боримо јер постојећим политичарима то не одговара. Не одговара им јер под нашим барјаком њихове маске падају и остају огољена похлепа и грамзивост, користољубље и неморалност, без обзира на страначки барјак под који се окупљају. Нису битни њихови барјаци, битан је наш барјак слободе који ће се први завијорити као гласник нове, обновљене, храбре и достојанствене Србије! МИ СМО ТИ КОЈИ ЋЕ ВРАТИТИ ПОНОС СРБИЈЕ И ВРАТИТИ НАШУ ДЕЦУ НА ПРАВИ ПУТ!

Нема оправдања за недолазак јер нема више времена за чекање. Пропадање Србије под злочиначким режимом Вучића је толико да ако се овог часа не окупимо у што већем броју, већ сутра нас неће бити. МИ ТО НЕЋЕМО ДОЗВОЛИТИ ЈЕР ЋЕМО ДОКАЗАТИ ДА СМЕМО И ДА МОЖЕМО, ДА СМО ПАМЕТНИ И ДОСТОЈАНСТВЕНИ! Ми нисмо они које треба мењати. Треба мењати режим Вучића јер је он штеточина и паразит. Ми хоћемо да радимо и да живимо. То што он не зна шта значи бити поштен, има од кога да научи – од нас. Зато, ДО ПОБЕДЕ!

12:00 – 12:15 ОКУПЉАЊЕ ИСПРЕД НАРОДНЕ СКУПШТИНЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

12:16 – 12:30 ПРЕДАЈА ПИСАМА НАРОДНИМ ПОСЛАНИЦИМА УЗ „ЗВИЖДУК ЗБОГ МАЛИХ ПОСЛАНИЧКИХ ПЛАТА И ДНЕВНИЦА”

12: 30 ПОЛАЗАК ПРЕМА ВЛАДИ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

12:45 ДОЛАЗАК ИСПРЕД ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ; „АПЛАУЗ ЗАХВАЛНОСТИ“ МЕРАМА ВЛАДЕ РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

13:00 ДОЛАЗАК ИСПРЕД МИНИСТАРСТВА ПРОСВЕТЕ, НАУКЕ И ТЕХНОЛОШКОГ РАЗВОЈА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

13:05 ХИМНА РЕПУБЛИКЕ СРБИЈЕ

(Фејсбук група „Ми, разочарани издани и гладни Србије“)


Кратка веза до ове странице: http://wp.me/p3RqN8-3MV



Categories: Преносимо

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading