РТ о активистима против обавезне вакцинације: Народни непријатељи

Ово је медијска организација која себе сматра свјетиоником за бунтовне Западњаке који се боре против ковид тоталитаризма широм свијета

(Блог Рајлија Вагамана, 16. 12. 2021)

„Народни непријатељи“ – то је наслов филма о истраживачком раду РТ-а о активистима у Русији суздржаним по питању обавезне вакцинације.

Имали смо прилике да се упознамо с неким од тих „народних непријатеља“ – нама су дјеловали врло шармантно и бодро.

Ово је медијска организација која себе сматра свјетиоником за бунтовне Западњаке који се боре против ковид тоталитаризма широм свијета. Подсјетимо на РТ-ов слоган на Твитеру: „Слобода умјесто цензуре, истина умјесто званичне верзије“ (“Freedom over censorship, truth over narrative”).

У стварности, aко се усудите да постављате питања, РТ вас означи народним непријатељем.

Имајте на уму да РТ финансирају руски порески обвезници.

Његова шизоидна главна уредница Маргарита Симоњан наводно је блиско сарађивала на овом филму Антона Красовског.

Антон Красовски, “руски Стивен Колбер” (Извор: Снимак екрана)

Не чуди нас.

Симоњанова је недавно преко Телеграма послала кристално јасну поруку – ви који се нисте вакцинисали сте „идиоти“ и директно угрожавате животе њене и дјеце других људи. У поруци се још каже:

„Драги пријатељи, познаници и људи који ме знате,

Ако немате антитијела и нисте вакцинисани, не долазите ми у кућу. Не долазите ми на посао. Не прилазите ми на улици ни на забави. Не познајем вас.

Да није вас, већ бисмо заборавили ковид.

Због вас могу умријети моја дјеца. Имам их троје – најстаријем је осам, најмлађем двије године.

Извор: Блог Рајлија Вагамана

Она се не могу вакцинисати, јер још нема вакцина за дјецу.

А ви, несвјесни и свјесни антивакцинаши, непосредно угрожавате здравље и живот моје, своје и остале дјеце.

Сами лежите на респираторима, и са сатурацијом седамдесет по претрпаним болницама – на здравље вам. Али вам не могу опростити умрлу дјецу моје земље.

Коментаре на ову објаву сам онемогућила, јер нормалан човјек нема шта рећи. А ненормалнима – широко поље. Само без наше дјеце.“

На Симоњанову се надовезала „новинар“ РТ-а Лесја Рјабцова: „У мом животу нема мјеста за невакцинисане људе, мада их је тешко и звати људима.“

Радили смо на РТ-у скоро двије године. Веома чудно мјесто. Није за препоруку.

Рајли Вагаман

С енглеског посрбило, скратило и приредило: Стање ствари



Categories: Посрбљено

Tags: , , , , ,

8 replies

  1. Госпођа Симоњанова је потпуно у праву…

    2
    45
  2. А ко је у праву, добије …

    27
    1
  3. Дакле, руске НВО владају њиховим јавним гласилима као и у другим земљама. Прилично овештала прича, истоветна као и у Америци, Канади итд. Наравно, са стручне стране ово не вреди ни коментарисати, гомила неистина која се протура од стране бојовника Новог светског поретка као да је Свето писмо. Размислите зашто су у Америци највећи “антивакцинаши” људи са докторатима из одговарајућих природних наука и шта то о вакцинама може да зна један просечни амерички во (педијатар).

    34
    1
  4. Ово је типичан пример шизофреног страха! Немојте јој замерити, него јој пронађите неког ко може да јој помогне. Будите хумани!

    28
    1
  5. I Rusija je pod okupacijom..svi oni pripremaju teren za dolazak Antihrista.

    22
    1
  6. @Драганов коментар, како смо и свикли: јак к’о црна земља, аустралијски а наш!

    Заиста би значило да нам се врати и да нам појача редове у овој кризи, да нам да неки драгоцени увид у наш живот и из овдашње перспективе а не само #одоздо. Какво би то штиво било?

    Ипак мора се бити обазрив и што се тога тиче, баш к’о што Симоњанова рече: “Если у вас нет антител и вы сознательно не привиты, не приходите ко мне домой. Не приходите ко мне на работу. Не подходите ко мне на улице и в гостях.”

    Јер ево шта се дешава: COVID Outbreak Hits World’s Largest Cruise Ship, Second cruise ship this month with fully vaccinated adult passengers and crew… (https://www.zerohedge.com/covid-19/covid-outbreak-hits-worlds-largest-cruise-ship) … fully vaccinated adult passengers and crew… fully vaccinated adult passengers and crew… (још ми јечи у ушима).

    И шта сад? И ко би то рек’о? О строгости вакцианалних мера за лађе не бих трошио речи али дешава се ето и највакцинисанијима. Сад је ево Ројал Карибиан награбусио а раније овог месеца и комшије из Норвешких круз линија д.о.о. До Хелсинкија и С(ек)токохолма још срећом није продрло, а кад ће не знамо.

    Факат су могли мирно да седе код куће и гледају Аустралијан оупен али навалило то па ‘оће на крстарење. Ето вам сад крстарење, глодало вас крстарење да вас глодало, хоћете све да нас вакцинишете због крстарења?!?

    У сваком случају само ви нама @Драган дођите, позив је отворен, али опрезно и немојте бродом ако не морате. А ако већ морате – боље фатајте неки из Утар Прадеша.

    Срдачно и поздрав, из С(ек)токхолма!

    23
  7. Mi nevakcinisani smo najtolerantnije osobe na svetu. Nama ne smetaju osobe koje Su se vakcinisale i sada se razboljevaju .

    32
  8. Па и Руси праве вакцине, да би их продавали. Зашто и они не би видели ћар од ове зле намере коју нису сами покренули? А Симоњан је само ту због пропаганде. Њено лично мишљење је небитно. Битно је да она објави мишљење које иде у прилог вакцинацији. Наравно руским вакцинама. Њима би неко из трећег света (рецимо Срби) можда и могли да замере на пропагирању лажне превентиве, али не и неко ко је на вакцинама зарадио рецимо 50-ак пута више од Руса. При чему њихове вакцине остављају много горе последице.
    Сафроне, свака ти је ка’ у Његоша!

    7
    1

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading