Драгомир Анђелковић: Односи Србије и Русије нису нарушени, посета Путина није ни била званично заказана

Посета не може да буде отказана, јер није ни заказана, тврди Анђелковић

Драгомир Анђелковић (Фото: Огњен Стевановић/Фонет)

Политички аналитичар Драгомир Анђелковић оценио је данас да односи Србије са Русијом нису нарушени и да није дошло до отказивања посете руског председника Владимира Путина, јер она званично није била ни заказана.

Анђелковић је, гостујући у јутарњем програму „Пробуди се” на ТВ Нова С, рекао да су медији у Србији доста слободно интерпретирали изјаву једног руског дипломате од пре неколико месеци, који је рекао да постоји могућност да Путин дође и да се разматрају датуми.

Посета не може да буде отказана, јер није ни заказана, тврди Анђелковић.

Коментаришући зашто је Београд изостављен на наредној турнеји шефа руске дипломатије Сергеја Лаврова, он је оценио да је Лавров био у јуну у Београду и да је нелогично да опет долази.

Руски став према нама због Вашингтонског споразума није био буран, осим личног става (Марије) Захарове. Нема никаквог нарушавања односа са Русијом, истакао је Анђелковић.

Вучић, Захарова, „Ниске страсти“ (и наравно М. Ђурић и А. Вулин)

Поводом оцена да Путин не долази делом и због скандала који се дешавају у Српској православној цркви у вези са старешином Храма Светог Саве који би између осталог требало да угости руског председника, Анђелковић је оценио да српска јавност воли без основа да пројектује неке наше домаће проблеме као врло битне за цео свет, што није случај.

Опрема: Стање ствари

(Данас, 15. 10. 2020)Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

3 replies

  1. Лепо се овај мали ****** овајдио од Вучића.На свакој Тв је не скида се и увек брани Вучића,још не чух од њега и Радуна неку критику ове власти.Ипак и на масном копиту има шта да се глође ,а моше бити да су добили коленицу.

    9
    1
  2. У “добро обавештеним“ круговима око Андрићевог Венца очигледно је дошло до поремећаја координације у индоктринационим манипулацијама масом…. Видите шта каже овај дубокоумни аналитичар, а с друге стране, „Srpski Telegraf“ ( познат и као “Dvorski Glasnik”) је најзад храбро, као и увек, открио “праву“ истину: Путин је, у ствари, кукавица: плаши се за живот и зато због Короне не долази у јуначку српскотелеграфску Србију!

  3. https://zekaonica.blogspot.com/2020/08/blog-post_25.html

    О томе шта Руси мисле о АВ може се чути на горњем линку.

Оставите коментар