С*ање ствари: Трамп подржао Сашу Јанковића

Вашингтон, 24. 2. 2017. (С*ање ствари) – Некадашњи заштитник грађана и садашњи председнички кандидат Саша Јанковић на предстојећим председничким изборима има званичну подршку Доналда Трампа, сазнаје С*ање ствари у Белој кући.

Подршка Јанковићу стигла док се возио градским превозом

Подршка Јанковићу стигла док се возио градским превозом (Извор: Фејсбук)

Познато је да је Саша Јанковић, још као заштитник грађана, остварио одличну сарадњу са америчком амбасадом у Београду. Како сазнаје С*ање ствари, Бела кућа је већ упутила писмо подршке Саши Јанковићу на предстојећим изборима.

Претходних дана у српским медијима лицитирано је који кандидат на председничким изборима има подршку САД, па је чак спекулисано да Вашингтон подржава Александра Вучића. Подршком коју Јанковић добија од Беле куће и Трампа лично ставља се тачка на такве гласине.

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , ,

5 replies

  1. Kakva glupost od vesti! Gde je zvanican izvor?

  2. Вест је чини ми се јутрос била на сајту Беле куће. Не бих знао зашто су је уклонили, вероватно нека техничка грешка.

  3. @Drago

    Занимљиво да вас не буни и не тражите званичан извор за вест “Информер и Правда: Путин подржао Вучића”, а за ову очито истиниту вест тражите извор.

  4. – Правда сазнаје “у руској партији”.

    – С*ање ствари сазнаје “у Белој Кући”.

    У чему се ове две вести разликују!?!?

  5. Да се послужим речима покојног председника Милошевића: сваком добронамерном човеку је јасна разлика између ове и вести у ”Информеру” – везе Информера у Кремљу су непоуздане и кулоарске и везе С*ања ствари са Белом кућом постојане и досежу до највиших нивоа Трампове администрације.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading