БРНАБИЋ ПОНОСНО: Ангелина непристојна понуда – да наследим Вучића, али да се одрекнем Милице!

Брнабић је додала да је увек била и да ће до судњег дана бити лојална Председнику Вучићу, те да никад неће заборавити да су управо њему викали „Вучићу, педеру“

Меркел и Брнабић: Нешто ми се онај Вучић губи у косовској даљини… (Фото: Спутњик/Танјуг/Слобдан Миљевић)

Берлин/Београд/Њујорк, 25. 9. 2019. (С*ање ствари) – Председник Владе Србије Ана Брнабић  изјавила је да је одлично што је сусрет председника Србије Александра Вучића са немачком канцеларком Ангелом Меркел у Њујорку био на њен захтев и додаје да то говори о више него срдачном односу који председник Вучић има са њом, да је то однос поштовања и поверења канцеларке лично према Председнику, али и према целој ЛГБТ заједници.

„Тачно је да је током моје посете Немачкој канцеларка Меркел изјавила нешто у стилу да Председник није признао Косово као што је обећао, и да тражимо нову личност за тај посао – али ја сам тај дил одлучно одбила! Не само зато што је канцеларка тражила да се одрекнем, тј. да замрзнем своје хомосексуалне природне активности и заборавим на своју Милицу, већ и зато што бих морала да издам Косово, то срце Хрватске!“, рекла је премијерка.

Брнабић је додала да је увек била и да ће до судњег дана бити лојална Председнику Вучићу, те да никад неће заборавити да су управо њему викали „Вучићу, педеру“!

Из незваничних извора поуздано сазнајемо да би премијерка прихватила ову одличну понуду канцеларке Меркел да у међувремену до Ане Б. није стигла клетва (да не кажемо анатема!) – ПРОКЛЕТ БИО ИЗДАЈИЦА ЛГБТ ЗАЈЕДНИЦЕ! После тога, А. Брнабић је одлучила да остане вршилац дужности председника Владе Србије, а да издају Косова препусти неком срећнијем!

(С*ање ствари)



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , , ,

1 reply

  1. Госпођо Меркел, таман посла да заборави на своју Милицу,зар дете да остане без „оца”

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading