ШОКАНТНО ПРИЗНАЊЕ Наташа Јеремић: Била сам шеф мафије, нећу више!

Београд, 21. 3. 2017. (С*ање ствари) – „Обећавам да се више тиме нећу бавити и да ћу од сада бити узорни грађанин“, рекла је на посећеној конференцији за новинаре Наташа Јеремић, супруга председничког кандидата Вука Јеремића.

Наташа Јеремић није крила сузе радоснице што више неће бити шеф мафије

Упитана да ли се на тај корак одлучила после изјаве Миленка Јованова, функционера СНС-а, да управо она стоји „на челу највећег нарко картела у Србији“, Наташа Јеремић је нагласила да је „наравно, захвална г. Јованову што је то питање покренуо“, али је подвукла да је разлог за њену оставку чињеница да је због „нелојалне конкуренције“ пријаву Антимонополској комисији против ње поднело лице које се представило као Андреј Вучић, брат премијера и председничког кандидата СНС-а: „Не треба мени да мој Вук постане председник, а да, не било примењено, Андреј остане без хлеба, зграда и зарада!“

Госпођа Јеремић се најискреније извинила свим Вучићима, обећавши грађанима да ће вратити све књиге које дугује библиотекама, додавши да „ако треба, има и да клечим у ћошку“.

Миленко Јованов: Млад, леп и узоран СНС грађанин

Јавности није до краја јасно зашто би Андреј Вучић имао нешто против Наташе Јеремић – да ли због извесних послова њеног супруга са Бошком Обрадовићем у неименованој чачанској печењари (а није закидање на кантару!) или зато што је заузела истакнуто место као пратиља кампање свог супруга?!

У прилог овој последњој претпоставци наводи се да је добро познато да је Андреј Вучић хонорарно радио као први пратилац више политичких кампања са запаженим резултатима, те му не може бити драго ако се на овом осетљивом тржишту појави нови, лепушкасти играч.

За С*ање ствари: М. Б. и А. Л.



Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , , , ,

1 reply

  1. I to neki JOVANOV da kaze?? Pravi Srbin a?? ***** *** ***** *****

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading