Аустралијска влада: Могућа надокнада трошкова сахране за људе који умру од ковид вакцине

Испостави ли се да је по примању вакцине неопходно болничко лијечење усљед повреда или нежељених посљедица вакцинације, могућа је и надокнада трошкова лијечења у износу до 600.000 аустралијских долара

„Накнаде и трошкови сахране за преминуле примаоце ковид-19 вакцине“ (Извор: Services Australia)

(Самит њуз, 19. 10. 2022)

Власти у Аустралији на својој интернет страници објавиле су да је могућа надокнада трошкова сахране људи који умру послије ковид вакцинације.

„Накнаде и трошкови сахране за преминуле примаоце ковид-19 вакцине“ (Извор: Влада Аустралије)

Испостави ли се да је по примању вакцине неопходно болничко лијечење усљед повреда или нежељених посљедица вакцинације, могућа је и надокнада трошкова лијечења у износу до 600.000 аустралијских долара.

На интернет страници аустралијских власти дато је и упутство „како да израчунате трошкове трошкове сахране“, при чему се истиче да је „потребно навести стварне трошкове сахране – потребно је да одбијете износе које сте добили или треба да добијете од трећих лица“.

Услови за накнаду трошкова (Извор: Влада Аустралије)

Власти Аустралије наводе да је „једна од фантастичних предности овакве накнаде трошкова што захтјев можете поднијети преко интернета, без адвоката и правних процедура“.

С енглеског посрбило: Стање ствари

Прочитајте јошCategories: Посрбљено

Tags: , , , , ,

2 replies

  1. Ето Саф, можда ипак останеш, 600 хиљада није тек тако за бачити. Једино нећеш моћи на Лајгон на ћевапе пошто је више од 5км од Фокнера.

  2. Onorije AE Ilirije, pomeri se sa mesta. Nisam vaccinated, tako da nemam sansu da umrem. U vezi besplatnog lecenja, u drzavnim bolnicama lecenje je besplatno ovde. Nego sto je vazno da priznaju da moze se umreti od obavezne vaccine. O bespatnoj sahrani, pa mozda daju neku pomoc za kartonski kovceg I da pokojnika naloze.Umiranje nije jeftino. Ja ne zivim na Fawkner, tamo su sahranjeni moji dragi.Zivim blize moru. U vezi cevapa, ne jedem, to zapuzava arterije a planiram dugo da zivim I koristim penzija, kada dobijem.Mislim drzavna.Svako dobro

Оставите коментар