Власти аустралијске државе Викторије припремају искључење невакцинисаних из учешћа у економији

Ако сте изабрали да се не вакцинишете, погрешно сте изабрали, рекао премијер Викторије Ден Ендруз

Ден Ендруз (Фото: Asanka Ratnayake via Getty Images)

(Summit News, 6. 9. 2021)

Власти у аустралијској држави Викторији најавиле су да ће „искључити“ невакцинисане људе из учешћа у економији.

Предсједник владе те државе Дан Ендруз објавио је то на конференцији за штампу на којој је рекао грађанима, којима је и даље наметнут драконски кућни притвор и полицијски час од 9 навече до 5 ујутру, да ће невакцинисани под таквим ограничењима остати трајно.

„Постојаће економија вакцинисаних, у којој ћете моћи учествовати ако сте вакцинисани. Из ситуације гдје су сви у кућном притвору прећи ћемо на стање гдје ћемо, ради заштите здравственог система, искључити невакцинисане који се могу вакцинисати“, рекао је Ендруз.

„Ако сте изабрали да се не вакцинишете, погрешно сте изабрали“, додао је. „Неће бити безбједно да се невакцинисани скитају и шире вирус.“

С енглеског посрбило, скратило и приредило: Стање ствари

Прочитајте још:



Categories: Посрбљено

Tags: , , , ,

2 replies

  1. Evo čovek je otvoreno rekao šta se sprema: totalitarna država, ukidanje slobode kretanja, ukidanje prava na telesni integritet , i tome slično (pravo na slobodno izražavanje sopstvenog mišljenja je već ukinuto). To je zasad najavljeno samo za vakcinisane, ali ne zavaravajte se vakcinisani, jednom kada u tome uspe, globalistička diktatura neće stati dok ne uspostavi bezuslovnu i potpunu kontrolu nad svima. Neverovatno, pre nekoliko meseci sam gledao kratki igrani film, u obliku video klipa (neko je objavio na fejsbuku) pod nazivom “Utopija” – mesto dešavanje je upravo Australija.

  2. Evo linka za Utopiju ovde:

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading