Небојша Медојевић: Догодине у Кумровцу

Не може се, другови и другарице, Европљани у Европу, са крвавим рукама злочина комунистичког режима, поручује Медојевић

Небојша Медојевић (Фото: Борис Пејовић)

Данас [Алекса] Бечић и [Здравко] Кривокапић славе комунистичког диктатора и злочинца који је без суда и суђења побио стотине хиљада невиних људи, само зато што нијесу били комунисти, поручио је лидер Покрета за промјене Небојша Медојевић.

„Црна Гора прешла игрицу. Круг је затворен! Ђукановић је почетком 90-их предлагао референдум о увођењу вишепартијског  система, залажући се за очување комунизма. Да Црна Гора буде острво комунизма клицао је млађани члан ЦК. Данас је то милијардер који је опљачкао и опустошио своје острво комунизма““, додао је он.

Здравко Кривокапић, Алекса Бечић и митрополит Јоаникије током прославе Дана независности на којој је извођена песма посвећена Јосипу Брозу Титу; први слева је Иван Брајовић, бивши посланик који је крајем 2019. гласао за Закон о слободи вероисповести (Фото: ИН4С)

Медојевић им је поручио да подигну споменик у центру Подгорице, најомиљенијем и највољенијем градоначелнику, хуманисти и добротвору Нешу Шћеповићу кога је народ прозвао „сиротињска мајка“ и чије кости леже у некој од јама у Словенији.

„Вратите његовим наследницима приватну имовину коју је честито стицао својим поштеним радом, а коју су му комунисти отели! Не може се, другови и другарице, Европљани у Европу, са крвавим рукама злочина комунистичког режима. Поклоните се невиним жртвама од Зиданог Моста до Колашина. Осудите злочине против политичких неистомишљеника. Рехабилитујте те мученике“, напоменуо је он.

Како је истакао, по јамама  Словеније леже кости преко 15.000 наших људи, које су злочинци побили без милости и без кривице.

„Помислите ли да је и њихова крв црвена као мараме којима славите злочин. Нељудски је, лицемјерно, нехришћански осуђивати злочин у Сребреници, а славити злочине на Зиданом Мосту. Злочин је злочин. Убица је убица. Жртва је жртва. Не постоје наши и њихови злочини! Савремена Европа је утемељена у хришћанским вриједностима. Савремена Европа је осудила и нацизам и комунизам као злочиначке идеологије 20-ог вијека. То ће вам, другови и другарице, данас рећи и Меркел и Орбан и Џонсон и Салвини и Качински и многи европски лидери“, нагласио је он.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Борба.ме, 10. 7. 2021)

Прочитајте јошCategories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

1 reply

  1. Medojevic jos nema ciste racune s povijescu, evropljani nemaju ciste ruke kao ni drugi, vazno je da nacije uspijevaju zivjeti sa svojom prosloscu i ici dalje, sve ostalo je zatvaranje ociju ispred onoga sto se dogadja danas, glad,unistena priroda ,unistavanje porodice i pretvaranje covjeka u „ovisnika“.Pocnite raditi na tome Medojevicu i pocnite orati njive da bi stvarno saznali sto je to zemlja i biti joj zahvalni za kruh sto vam daje!

    1
    5

Оставите коментар