Александар Вучић: Подгорица молила за вакцине, а онда их дала тзв. косовским снагама безбедности

Зар те вакцине нисте могли да дајете албанском народу на Косову? Што морате да их дате КБС, која је формирана уз кршење резолуције УН, упитао црногорске власти председник Србије

Александар Вучић (Фото: Танјуг)

Предсједник Србије Александар Вучић на питање новинара поводом односа са Црном Гором и бројних оптужби на његов рачун у тамошњим медијима, казао да је он „крив за све“.

„Где год се појави нека морска неман кажу пустио ју је Вучић кроз Отрантска врата у Боку. Крив сам и за то што немају ниједну фабрику на северу и све мање у централном делу. Прихватам све, јер неко мора да буде крив, ако ће им тако бити лакше“, нагласио је Вучић, пише Спутњик.

Он је позвао руководство Црне Горе на озбиљну сарадњу.

„Немојте само да нас терате да вам се извињавамо што сте доносили резолуцију против Србије и говоримо да смо највећа браћа на свету, а радите све против нас“, рекао је он.

С тим у вези се осврнуо на донацију вакцина из Црне Горе тзв. косовским безбједносним снагама (КБС).

„Зар те вакцине нисте могли да дајете албанском народу на Косову? Што морате да их дате КБС, која је формирана уз кршење резолуције УН. То радите тек да бисте понизили Србију. То ради министарка здравља која је долазила да моли у Београду за вакцине када вакцину нису имали“, указао је Вучић.

Опрема: Стање ствари

(ИН4С, 24. 6. 2021)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

1 reply

 1. Реторика Кривокапића о “Београду” није никакав новитет – и усташе и југокомунисти/црвени франковци су свој антисрпски шовинизам, агитацију провидно сакривали иза борбе “против београдске хегемоније и угњетавања”
  Срби изван Србије треба да слушају Загреб и Сарајево као Подгорицу?
  Ко након свега што се десило последњих 10 месеци и даље вам прича о добром Кривокапићу и Бечићу и злом Београду, ДФ и Вучићу – или је Црногорац, и/или жели Србима зло, и/или је дегенерик.
  Процес у ЦГ последњих 80 година је идентичан као онај у Далмацији и Славонији у 19. веку.
  Национални/етнички Црногорци су од самог почетка непријатељи Срба.
  Не однедавно.
  Свако ко тога није свестан, нека се не упушта у расправе о политици.
  А они који то негирају, непријатељи су Срба и српских интереса.

Оставите коментар