Никшићанин Мирослав Копривица одбио да руши манастирски конак у Улцињу: У багер сео директор компаније

Изашао сам из багера и рекао – нећу рушити конак, нити учествовати у томе, казао Мирослав Копривица

Мирослав Копривица (Фото: МЦП/Новости)

Никшићанин Мирослав Копривица одбио је да руши манастирски конак у Улцињу, па је у багер сео и конак срушио директор компаније „Вилуси“ Марко Даковић, преноси портал „ИН4С“.

То је порталу пренео саговорник који је посматрао дешавања. Он је навео да је Копривица био упоран у одлуци и након врло непријатног разговора са полицијом напустио је то место, а багер је преузео директор компаније Марко Даковић, који је на крају и срушио конак.

Грађевинска фирма „Вилуси“ из Никшића ангажована је јутрос да сруши манастирски конак на Бриској Гори поред Улциња, преноси „Искра“ писање „Спутњика“.

Фото: Митрополија црногорско-приморска

Мирослав Копривица се прекрстио испред конака Светог Василија и кренуо пешке ка Улцињу

Багериста Мирослав Копривица из Никшића одбио је да грађевинском машином сруши конак сестринства који су мештани пре два три месеца почели да граде у оквиру манастира Светог Василија Острошког у залеђу Улциња, у месту Зогање.

У среду ујутро око 5 сати, Копривица је стигао испред верског објекта, заједно са колегама из фирме “Вилуси компани” доо.

Међутим кад су кренули из Никшића нико му није рекао шта треба да се руши.

– Речено ми је да багером идем за Улцињ, али ми нико није рекао шта треба да се руши. Тек на лицу места, у залеђу Улциња, испред манастира, схватио сам шта треба да радим. Изашао сам из багера и рекао – нећу рушити конак, нити учествовати у томе, казао је Копривица.

Човек се испред верског објекта прекрстио, и пешке кренуо ка Улцињу, пишу „Вечерње новости“ а преноси „Искра“.

Наслов и опрема: Стање ствариCategories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

1 reply

  1. Е овакви људи дају смисао животу…

Оставите коментар