Додик признао да прислушкује опозицију: Нема власти која то не ради

Додик је на седници Народне Скупштине Републике Српске рекао и да нема власти која не слуша опозицију, као и то да на то има право

Милорад Додик (Фото: А. Васиљевић)

БАЊАЛУКА – У жестокој полемици са члановима опозиционих партија СДС и ПДП, члан Председништва Босне и Херцеговине Милорад Додик рекао је да зна све што они мисле, јер их прислушкује.

Додик је на седници Народне Скупштине Републике Српске рекао и да нема власти која не слуша опозицију, као и то да на то има право, преноси Танјуг.

„Ја разумем политичку борбу, ја сам био у опозицији. Ти ниси ни изабран и већ си екс-градоначелник. Не можеш ни проћи у својој партији, а не код народа. Ни твоја партија не жели да те кандидује, питај ове из СДС-а, ја им слушам телефоне и знам. Сви су против тебе”, рекао је Додик показујући на Небојшу Вукановића из СДС-а.

Опрема: Стање ствари

(Политика, 21. 5. 2020)Categories: Вести над вестима

Tags: , ,

1 reply

  1. „Додик је на седници Народне Скупштине Републике Српске рекао и да нема власти која не слуша опозицију, као и то да на то има право, преноси Танјуг.“

    Није проблем у томе што власт прислушкује односно „слуша“ опозицију. Проблем је у томе што власт неће, да бар понекад, послуша опозицију.

Оставите коментар