Драгана Трифковић: Нељуди, размишљајте о томе шта ће бити сутра када Вођа не буде на власти

Срамота је да су Срби спремни на такве подвале и гажење других људи, зарад сопствених интереса и привилегија. Како ће они сутра смети некоме да погледају у очи

Александар Вучић је претворио људе у свиње, које се ваљају по блату. Његов систем не пружа другу могућност осим да будеш бескичмењак или да идеш исправљене кичме и да им на сваки ударац одговориш директно у главу.

Нико никада није направио толики раздор у друштву и хушкао Србе на Србе како то радим владајући режим. Он није поделио само народ, већ и цркву. У болесној жељи за очувањем власти и опљачканих пара, овај режим је спреман на све. Тако шаље своје бедне послушнике да блате и нападају његове политичке неистомишљенике, без имало гриже савести. Ово су његове кукавице из Грачанице, које су ишле по задатку да арлаучу и носе транспаренте са увредама против других Срба са КиМ који не подржавају Вучића. Уз то је послао и оне који треба да започну тучу плус два санитетска возила да се нађу при руци кад некоме буде разбијена глава. Тотaлитарни режим своје политичке противнике квалификује као лопове, фашисте, нарко дилере, шефове мафије, стране шпијуне, антисемите итд.

Ми немамо друго решење осим да сменимо ову ненормалну власт или ћемо се међусобно побити како би они и желели. Велики проблем је то што је Вучић окупио око себе незналице, фалсификаторе, преваранте, шарлатане, беспосличаре, лажове, људе без икаквог морала, социјалне случајеве, који су спремни за њега да погину. То је због тога што су свесни да им је он омогућио да у оваквом криминалном режиму постану неко и нешто. Такве позиције ничим нису заслужили, осим верности према вођи. Срамота је да су Срби спремни на такве подвале и гажење других људи, зарад сопствених интереса и привилегија. Да ли размишљају о томе шта ће бити сутра када вођа не буде на власти, а то време се ближи. Како ће они сутра смети некоме да погледају у очи, знајући да су били спремни да невином човеку залепе етикету лопова, криминалца и фашисте. Мислите о томе, нељуди.

Наслов и опрема: Стање ствари

(Фејсбук страница Драгане Трифковић, 21. 5. 2019)Categories: Преносимо

Tags: , , , ,

6 replies

  1. Јок, сестро Драгана,
    Питање је за обичан свет који све ово трпи. Сви који спроводе Вучићеву политику, нити су навикли да се нешто питају, нити су у стању да дају одговоре. Значи питање за српску гологузију је да ли са њима исто као са њиховим вођом или имају право на неку толеранцију. Свакако, вођа и екипа око њега не заслужују ништа. Поред тога, чему избегавање реченице да ће им се судити брзо и ефикасно, а да ће казна бити спроведена хигијенски? Проблем је очигледно у томе што су и власт и опозиција клијенти истих налогодаваца и знају да им то неће бити дозвољено. А може и да им се олупа о главу. Значи, на изборе се иде тако што се каже: поништићемо све што је Вучић потписао, све што је покрао са својом булументом биће враћено народу, а он и његови пајтоси, кумови и чланови клана биће процесуирани. ++++ ++++ +++++++ ++++++ +++++ +++++ ++++++ +++++. +++++ ++++ +++++ ++++ ++++ +++ ++++.

  2. Није Вучић ни у шта Србе претворио. Он је само најбоље искористио оно што Срби јесу. Не може се, одрастао човек, суштински променити за 7 година, а камоли народ. Уосталом, шта је било другачије за време комунизма или Милошевића или за време владавине жутих? Јесу ли Срби били другачији? Не, Вучић је само највештији и успева да извуче максимум за себе.

  3. “Не, Вучић је само највештији и успева да извуче максимум за себе.”

    Још када би се његови (лични) интереси усагласили са интересима државе Србије!

  4. “…Да ли размишљају о томе шта ће бити сутра када вођа не буде на власти, а то време се ближи. Како ће они сутра смети некоме да погледају у очи…”. А, зашто би размишљали??? То су они и онакви који су од 1944 – 1990 певали “Друже Тито, љубичице бела…плава, итд….”, Затим, “Јуче” су прешли на “Слобооо – Србинеее” и “Тааако треебааа!!”, данас су свим својим родољубивим срцем за СНС и Вођу, а сутра – или, плашити се, то сутра може лако доћи и “,мало морген”, што` но рек` о бесмртни Слоба, прећи ће они храбро, монолитно, одушевљено на страну новог Вође и храбро и смело свима гледати у очи, свесни своје моралне узвишености. Не би била нека трагедија да је таквих само 5-10%, али – треба бити свестан: таквих је увек било и биће знатно више од 70%!

  5. Bojim se da ce im duse u Savez za Srbiju, iz pakla nema izlaza :)))))))

  6. Открићу вам тајну шта ће бити сутра кад Вучић не буде на власти. Нико, али баш нико неће одговарати ни за шта. Посебно не Вучић, Андреј, Звонко, Никола, Зеља, Весић и Мали, чак верујем да ће неки успешно променити страну. Док не схватимо да се ради о једној истој касти која нам пије крв, само ћемо се у круг вртети. Да ли је осуђен био и један једини функционер из бивше власти? Сами размислите о овоме, и саберите два и два.

Оставите коментар