Михаило Меденица: Слојевита лоботомија

Питања које је др Нада Мацура, портпаролка Удружења „Жене у белом слојевито фасциниране Вучићем“ желела да постави премијеру током гостовања у „Ћирилици“, али није успела:

nada-macura

* Да ли могу да Вам седнем у крило?

* Да ли онда можете Ви мени да седнете у крило, мооооолим Вас?

* Јесте ли приметили да приликом јутарњих укључења у све и свашта, па и у блендер ако ме позову, обавезно напоменем да су све саобраћајне незгоде изазвали пијани представници опозиције и кочничари реформи?

* С обзиром да радите нон-стоп како успевате да изгледате тако дивно, свеже и волуминизирано, што би мој духовни гуру Маријана Матеус рекла?

* Да ли Вам сметају честе и нагле промене времена и када ћете их похапсити, с обзиром да иза њих сасвим сигурно стоје неке западне амбасаде и домаћи тајкуни?

* Могу ли да будем Ваш изабрани лекар, онај др Стефановић је тотални лаик, тај за стетоскоп мисли да је MP3?

* Не чини ли Вам се да је у студију мало превруће, зашто не скинете сако и кошуљу?

* Зашто не ухапсите Марића, Карлеушу и публику у студију па да разговарамо на миру, уз Вашу флашицу воде и моје добро расположење?..

* Јесте ли свесни подршке коју уживате међу кардиоваскуларним болесницима? Када назову и траже да пошаљемо екипу обавезно прво питам за кога ће гласати, па уколико је одговор незадовољавајући посаветујем их да назову Ауто- мото савез Србије и њих смарају…

* Стање у здравству је катастрофално – скоро да нам се здрави људи уопште не обраћају за помоћ! Мислите ли и ви да је то својеврсни државни удар? Докле да толеришемо умишљене болеснике који иду чак толико далеко да неки од њих и умру од тих умишљених болести само да би напакостили систему?

* Стигла су нам два комбија с генералке, па да ли би сте нам учини част и свратили ових дана да свечано отворите врата једног, на другом не раде па пацијенте угyравамо преко сувозачког седишта?

* Да ли да се офарбам у плаво ко Марија Максима?

* Саветујете ли ботове да исхрану прилагоде временским условима и годишњем добу?

* Кажу да „Ко ради тај и греши“! Да ли Ви никад не грешите баш зато што радите по 36 сати дневно, па немате времена да погрешите, или понекад и погрешите али је непријатно колико нам добро иде да немамо времена да приметимо Ваше грешке?

* Могу ли уместо оног неталентованог Кесића убудуће ја да водим емисију „24 минута са Надом Мацуром“, изузетно сам духовита, ја и сахране претворим малтене у гостовања код Лее Киш?

* Да ли да лечимо и оне који не гласају за Вас, или да се пак фокусирамо на лечење оних који гласају?

* Могу ли сад да Вам седнем у крило? Само за профилну слику на фејсу и славску икону?

(Два у један, 4. 2. 2016)


Кратка веза: http://wp.me/p3RqN8-71GCategories: Преносимо

Tags: , , , ,

Оставите коментар