На фудбалској утакмици Србија-Албанија инцидент због заставе и мапе „Велике Албаније“

Ноћас су се изнад Београда вијорили ликови оснивача и бораца за тзв. албански препород и независност, те оснивање државе.

alb-dron

На застави која се појавила на утакмици Србија-Албанија вијорили су се Исмајл Ћемајли и Иса Бољетини, писало је ,,аутохтонус“ а на слици је била приказана слика Велике Албаније.

greater-albania-map

Подсећамо земље из суседства да обрате пажњу на које земље типују Албанци, посебно желимо да алармирамо Македонце, да је мечка на њиховим вратима сада. Ову увредљиву слику постављамо само информисаности ради, да не буде после да Срби цепају туђе заставе, не, цепају отимање своје земље!

(Фејсбук страница „Глас Косова и Метохије“)

Новости: Прекид утакмице у режији брата албанског премијера

Инцидент на стадиону Партизана током утакмице Србија – Албанија изазвао је и организовао Олси Рама, брат албанског премијера, незванично сазнају “Новости”.

Он је пре неколико тренутака ухапшен.

Према нашим информацијама Рама има амерички пасош.

Екстремисти који су изазвали прекид меча дошли су из Албаније.

На енергично инсистирање амбасадора из ЕУ организатори утакмице морали су да их пусте на стадион.

zastava-rama

Како преносе наши извори беспилотна летелица пуштена је са цркве у Хумској улици, а Рамин брат управљао је њоме даљинским управљачем из ВИП ложе.

Даљински управљач је пронађен код Олси Раме.

(Новости онлајн)

ПРОЧИТАЈТЕ ЈОШ

ИЗМЕНА: Овај чланак промењен је 15. 10. 2014. – промењено је име брата албанског премијера (уместо „Орфи“ стављено је „Олси“).Categories: Вести над вестима

3 replies

 1. Г. мре унутрашњих послова поднесите оставку. Бриши, Нешо, да не кажем шта!

 2. Цио дан Биоград надлијећу авиони, а овај Рама спушти дрона. БИА; КОС;ВОС чишћење!

 3. Kоментар Стевана Савића са ФБ-а:JA OVO MALO DRUGAČIJE SA ZASTAVOM POSMATRAM ! ! !
  Interesantno. Priznajem da sam iznenađen vestima. A naš premijer uskoro ima sastanak sa Edijem Ramom. Zanimljiva povezanost, između pomeranja dana oslobođenja Beograda sa 20. oktobra na 16. oktobar, zarad parade za Putina, i ove očite poruke “ sa Zapada „. Brat sa američkim pasošem, na insistiranje ambasadora EU ( kao sve ljubitelji fudbala ), upravlja dronom iz lože. Suptilna poruka, čak i više od toga. Znači, danas i juče avijacija ceo dan nadleće Beograd, čak je i “ Striži “ tu, a onda ova „provokacija iz vazduha „. A u loži predsednik države Srbije. Jasnije da jasnije ne može biti, čak je i fluid isti, kao ono “ mehanika fluida „, najteži ispit na termotehnici na mašinskom. Navije Stoksove jednačine imaju “ teška rešenja „. Ali da probam da odgovorim ! Eto odgovora velikog brata na Putinov dolazak.
  Naravno egzekutor je tradicionalni provokator koji ce i sada da prodje nekaznjeno jer sigurno ovo ne bi uradio da nema debelu spoljnu političku potporu.
  Sve je jasno. Poruka je uručena ! ! !
  Odgovorimo „velikom bratu“ i što masovnije dočekajmo Putina !

Оставите коментар