Александар Вучић: Молим грађане да се стрпе још само две године па да виде напредак

Београд – Премијер Србије Александар Вучић позвао је грађане да стисну зубе, вредно раде и стрпе се још две године како би се уверили да ли је Србија на добром путу.

vucic-nakonju

Фотомонтажа (Извор: Србин.инфо)

„Само две године. Некада су људи тражили по 10 година, некима није било довољно ни 12 година да покажу да било шта знају осим да опљачкају земљу, а ја само молим за две године стрпљења, не више, и да онда грађани могу да оцене да ли је Србија на добром путу или не”, рекао је Вучић на отварању главног поштанског центра у Београду.

Вучић је навео да пред Србијом није лако време и замолио грађане да то разумеју на прави начин.

„Потребно нам је излечимо и оздравимо јавне финансије и да излечимо државу. Зато нам је потребно да радимо неупоредиво вредније и да стиснемо зубе и кажемо ‘нема проблема и за себе и за своју државу и за нашу децу’. Радићемо најбоље, најдисциплинованије и најодговорније што можемо. Молим само за годину и по, не више од две године стрпљења”, рекао је Вучић.

Вучић је навео да ће јавна предузећа морати да издвајају више новца за државни буџет, односно 70 одсто профита, јер је држава због претходних лоших власти у тешким условима и мора да буде одговорнија.

(Бета/Србин.инфо, 9. 10. 2014)



Categories: Вести над вестима

1 reply

  1. Још само две године, још само три године, још само до 2020. итд унедоглед. Вучић нема појма шта да ради и нема појма шта говори. Његови саветници су му вероватно сугерисали да неолибералне реформе нешто могу да постигну за две три или пет година, али од тога нема ништа.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading