Герман Садулајев: Све ћемо запамтити

Запад мрзи Русе и зато објављује санкциони рат управо Русима, простом народу Русије. Нама ће бити тешко. Али – преживећемо. И запамтићемо ко нам је остао пријатељ, а ко нас је издао

Герман Садулајев (Фото: Фејсбук страница Германа Садулајева)

Запад скинуо маску. Они су увек мрзели Русе. Не Путина, не Стаљина, не комунисте, не антикомунисте. Њима је то свеједно. Запад мрзи Русе и зато објављује санкциони рат управо Русима, простом народу Русије. Све су то знали од почетка, а сад су само престали да прикривају.

И шта сад тај свет очекује од Русије? Да ће се – видевши ту мржњу, суочивши се са таквом неправдом, цинизмом и злобом – да ће се руски народ демократизовати, ослободити од Путина, вратити Крим, Донбас, Куриле, Архангелск, Сибир, Алтај, Бурјатију, да ће уништити своје нуклеарно оружје и заваривачем порезати своје тенкове, пасти на колена и замолити за опроштај, прихватити белу колонијалну администрацију, стерилизовати се и кроз једно поколење изумрети, да својим руским духом не квари атмосферу ове прекрасне планете?

Шеф руских обавештајаца Сергеј Наришкин: Запад покушава да уништи Русију

Не заборавите, Русија није Иран, није Северна Кореја, и није Куба. Русија је огромна земља са невероватним потенцијалом, са људима, територијама, ресурсима… Одлучили су да је искључе из светске економије. Али – то је немогуће. Нама ће бити тешко, нећемо тако слатко јести, нећемо моћи да се брчкамо у топлим морским бањама, нећемо се више постројавати у дуге редове да би купили нови модел ајфона. Али – преживећемо.

И запамтићемо ко нам је остао пријатељ, а ко нас је издао.

Русија објавила списак непријатељских земаља – међу њима Црна Гора, Северна Македонија и цела ЕУ

Превео: Ж. Никчевић

Опрема: Стање ствари

(Искра, 7. 3. 2022)Categories: Преносимо

Tags: , , , , , ,

1 reply

 1. Uvek sam voleo da jedem Rusku salatu za tkzv.novu godinu.
  Uvek sam voleo da slušam ponekad Rusku pesmu
  Kaćuša.

  Od pre neki dan, SVAKI dan jedem Rusku salatu.
  Od pre neki dan, SVAKI dan slušam Kaćušu.

  Od pre neki dan, SVAKO jutro puštam na mome
  mobilnom telefonu, Rusku himnu.

  Izvodi je HOR ALEKSANDROV.

  46

Оставите коментар