Катехон: Директан пут нашег рата

Унутрашња одлука о прочишћењу је виша од стварног стања онога ко ју је донео. Ова одлука је сада једина права смерница. Само тако ће васкрснути Русија и васкрснути свет

Извор: Катехон

(Катехон@Yandex, 7. 3. 2022)

„Хуманистичко” образложење које стоји иза обустављања непријатељстава на захтев Макрона, једног од гласноговорника лицемерне „светске заједнице” атлантистичког лица, не носи ништа хумано. Запад једном руком позива на мир, а другом наставља да напумпава Оружане снаге Украјине оружјем и плаћеницима. Свака пауза само ће продужити рат и довести до још крвопролића. Између идеје империје, под чијом заставом руска политичка воља оспорава прљавштину либералног свињополиса, чији је модерна Украјина посебан случај у оквиру словенске цивилизације, нема и не може бити никаквог компромиса.

Глобалистичка мочвара ће дати све од себе да херојски импулс соларне империјалне вертикале утопи у лепљиву матрицу минимално хуманистичких наратива и животињско-биолошких тумачења људских значења. Они не знају шта су „мир“, „љубав“ и „добро“ и не могу никога да науче. Њихов свет је лаж материјалистичке стварности, њихова љубав је апологетика ЛГБТ ништавила, њихово добро је паклени пакао толеранције и трансхуманизма.

Украјински ветерани марширали на „Паради поноса“ у Кијеву 2019. (Извор: Дојче веле)

Народи Русије су на ратном путу не са Украјином, већ са свим антихришћанским вредностима које диктирају њени садашњи господари, који су у још већој мери, него слуге укорењене у кијевској администрацији, злочинци против смисла историје. Са њима не може бити компромиса.

Нема везе што смо донедавно и сами били до грла у либерализму. Унутрашња одлука о прочишћењу је виша од стварног стања онога ко ју је донео. Ова одлука је сада једина права смерница. Директан пут ка његовом испуњењу је кључ трансформације не само обе стране, већ и свих одвојених посматрача. Само тако ће васкрснути Русија и васкрснути свет.

Са руског посрбила: Јелица ЋирикаCategories: Преносимо

Tags: , , , , ,

2 replies

 1. Осми је и осам је мартОВА,

  (разумећемо, српски)

  Први људи нису имали пупак.

  «Ноты вижу
  вижу мрак…»

  …”Не кукају кукавице – свако Тањин плаче блед,
  На лобањи њеној рана, од кистана тог уз јед.
  На челу се крв запекла, па је црвен венчић с њом –
  Од Тањуше лепше цуре не беше у селу том.”

  Васкрсеније је по распећу,

  Оно што је ту, понајпре биће, р е н е с а н с а хуманиZ(а)ма, као фаза у распињању,

  У тактици, сценаријем напредовања, ко је пратио прве дане, испред колоне “под (О)знаком Z” пуштан је Т34 са црвеном заставом,

  иZа?

  У списак тактичких циљева Запад је ставио Путина. Званично.

  Игорь Коломойский и друштво, да ли се налазе на списку циљева? Ичијих?

  То За завршетак рата.

 2. Ovo kao da je pisao Dugin? Mozda i jeste…

Оставите коментар