Марко Радуловић: Вучићу – не говори у наше име, ми сами знамо на ком фронту нам је место

marko-radulovic-240Да је Србија постала прћија самопроглашеног „државника“ говори и следећи пример. Пре месец дана наш врли премијер каже да ће бити кажњени сви појединци који ратују у Новорусији, јер то штети угледу Србије, а пре пар дана предаје писмо америчком амбасадору у коме поручује Обами да ће Србија дати свој скромни, али искрени допринос у борби против тзв. Исламске државе.

Дакле, он у име државе и свих нас обећава помоћ Америци у рату против неког франкенштајна чије су вође креиране у Вашингтону, а онда отишле на задатак да глуме терористе против којих се та „громада“ од државе наводно бори, настављајући у ствари свој крвави пир потраге за ресурсима широм света.

По Вучићу, не штети угледу и није кажњиво то што он нуди ваљда српску децу или наше паре за рат који води Америка, за рат који је логичан само будали, али му не пада на памет да понуди помоћ руској браћи у борби против оних који кољу руску децу, које опет шаље та лешинарска Америка, него још истиче да ће бити кажњиво и да нам штети то што су поједини Срби отишли да се боре за интересе православне руске браће, за интересе Русије.

fbr-2692014

Према томе, ово је једна обична лоботомија и шизофренија и Вучићу би било боље да се позабави камповима вехабија који ничу по Србији, које финансира та иста Америка, да се позабави сепаратистима који марширају у Рашкој области. И да у тај амерички „свети рат“, у коме би он био супермен, пошаље свог оца, свог сина и свог брата, а ми ћемо се већ некако снаћи. Нека у наше име не говори, јер ми сами знамо на коју ћемо страну и на ком фронту нам је место у времену које долази.

(ФБ Репортер, 25. 9. 2014)Categories: Преносимо

Оставите коментар