Драган Шормаз: Понош није НАТО кандидат

Шеф Делегације Народне скупштине при Парламентарној скупштини НАТО и посланик СНС-а казао да Поноша као НАТО кандидата не сматра СНС у целини, већ појединци у тој странци

Драган Шормаз (Извор: РТВ/Снимак екрана)

Невероватна ситуација се догодила у емисији „Прави угао“ на РТ Војводина када је шеф Делегације Народне скупштине при Парламентарној скупштини НАТО, Драган Шормаз, негирао тврдње својих напредњачких колега да је Здравко Понош НАТО кандидат.

Јавности је већ познато да СНС посланик Шормаз не скрива своје симпатије према НАТО пакту, те да важи за једног од најбољих познавалаца прилика у овој војној алијанси. На питање водитељке, Љубице Гојгић, да ли сматра да је Здравко Понош отворио врата НАТО у Србији, Шормаз одговара:

– Није тачно за Поноша и за Демократску странку да су отворили врата НАТО у Србији. То је урадио Војислав Коштуница. Он је припремао Партнерство за мир, као што је добио први Студију о изводљивости, испреговарао ССП са Европском унијом… То је урадила та влада.

Шормаз је казао да Поноша као НАТО кандидата не сматра СНС у целини, већ појединци у странци.

  • Не видим га уопште као НАТО кандидата. Чак мислим да се НАТО пита и да жели да има кандидата, да би то био неко други, сигурно не Понош – устврдио је Шормаз.

Скраћивање и опрема: Стање ствари

(Директно, 11. 2. 2022)

Прочитајте јошCategories: Вести над вестима

Tags: , , , , ,

2 replies

  1. Tamo gdje je rođen ovaj strzčnjak, babe ili bake dobre, za ovakve rijetke primerke, često bi znale reći “pamet mu se ne ukrala”!

    17
  2. Vojvodjanski *** je nato glasnik jos od dvehiladitih. Tako je drzak u promovisanju natoa i omalozavanju Rusije da je samo to dovoljno da Sns i av av odgovaraju za izdaju i saradnju sa okupatorima. bocko

Оставите коментар