Драган Шормаз: Јадници у Москви, немоћни кепеци на светској сцени, паћеници без савезника

Што се мене тиче, ово је нешто најбоље што је могло да нам се догоди, написао посланик СНС-а поводом објаве Марије Захарове

Драган Шормаз са маском Покрета обнове Краљевине Србије, непосредно пред понављања избора 2020. на 234 бирачка места (Фото: N1)

Посланик СНС-а и досадашњи шеф делегације Србије у Парламентарној скупштини НАТО-а Драган Шормаз реаговао је на Твитеру на објаву Марије Захарове.

„Што се мене тиче, ово је нешто најбоље што је могло да нам се догоди! Јадници у Москви, немоћни кепеци на светској политичкој сцени, паћеници без савезника, показали су отворено да их Срби не интересују, него да нас само користе! Далеко им лепа кућа“, написао је Шормаз.

Он је поделио објаву Марије Захарове, портпаролке Министарства спољних послова Русије, у којој је објавила комбо фотографију на којој у горњем делу слике српски председник Александар Вучић седи преко пута америчког колеге, док је у доњем делу фотографије америчка глумица Шерон Стоун, у чувеној сцени из филма „Ниске страсти”.

Захарова је уз фотографију написала:

„Ако вас је неко позвао у Белу кућу и поставио столицу као да сте на саслушању, онда ви седите као на слици бр 2, ма ко да сте. Верујте ми!“

Марија Захарова се након тога извинила и рекла да је њен пост „погрешно протумачен“, а телефоном су разговарали председник Србије Александар Вучић и шеф руске дипломатије Сергеј Лавров.

(Стање ствари)

Прочитајте јошCategories: Вести над вестима

Tags: , , , , , , , ,

8 replies

 1. Овај јадничак својим задахом од покварених зуба и лоше пробаве прља изображење оног што треба да представља српску круну.

  То му није било доста него је круну додатно оскврнио својом вербалном дијарејом против Москве.

  Питање је да ли ће се усудити да слично реагује на поспрдни коментар Карла Билта? Одговор је — неће.

  25
 2. Sta reci ? Covek bez znanja i morala. Tipican SNS-ovac.

  26
 3. Они и Москви су “кепеци“, за Драгана Шормаза, па зашто онда није
  предложио свом “ДИВ-ЈУНАКУ“ Александру Вучићу да врати
  Орден Александра Невског тим – “кепецима“ ?

  23
 4. КО ЈЕ УОПШТЕ ДРАГАН ШОРМАЗ?
  НИКО и НИШТА.
  „Кепеци“ који су спасили Сирију и Венецуелу…
  Шта чеш ЈАДО када СНС падне са власти? Опет променити странку?

  20
 5. Кога је брига шта булазни ова политичка проститутка – камењарка, Шоромаз.
  Марија је погодила у центар, у мождано међуножје психопате, архилажова и велеиздајника. Због тога је оволика цика и дрека.
  Узгред је закачила и тзв. америчку изузетност и кловна у Бијелој кући.

  21
 6. Ово је језиво, Мило Ђукановић лично, али и даље од тога, види се мацола којом би да замахне.

 7. Када је Виктор Иго писао Јадници мислио је на човека који је невин био у затвору,када је Ф.Достојевски писао идиота мислио је на тебе.

 8. Ово што овај **** Шормаз пише је ужиавње читати – за мераклије… Овај **** – Шормаз, брани из све снаге неодбрањиви образ свог газде – ***** Вучића, и обрушава се – опет из све снаге на трећег ***** – Захарову. Сви се чупају за косе, ваљају по блату, креште и гребу. Нећу да се кладим ни за ког од њих…

Оставите коментар