ШЕКЛЕР МИКРОБИОЛОШКИ: И као ветеринар, сто пута сам бољи епидемиолог од др Кона!!!

Да је Кон прихватио мој слоган ВАКЦИНАЦИЈА И(ЛИ) СМРТ, корона би била искорењена не само у Србији, него у целом свету!, рекао за „С*ање ствари“ др Шеклер

Миланко Шеклер (Извор: N1)

Краљево, 9. 8. 2021. (С*ање ствари) – Вирусолог и микробиолог Ветеринарског института из Краљева Миланко Шеклер одмерено је изјавио да је он, као доктор ветерине, много бољи епидемиолог него чувени др Предраг Кон. „А о имунологији и вирусологији тек немам шта да причам са Коном“, рекао је др Миланко и додао: „Да је Кон прихватио мој слоган ВАКЦИНАЦИЈА И(ЛИ) СМРТ, корона би била искорењена не само у Србији, него у целом свету!“

Иако др Шеклер важи за онога ко је први „прочитао“ геном корона вируса у Србији, он је задржао природну скромност: „Могао је тај први да буде и неко други, на пример Пеца Кон – али није!“

Извор: Курир, април 2021.

Миланко Шеклер је био познат као патриотски аутор на разним сајтовима, али је суштински постао познат када је храбро кренуо да гура званичну причу о корона вирусу и корона вакцинама. „Видео сам да антиглобалистичка прича и писање противу председника Вучића не води никуда, па сам безрезервно прихватио глобалистичку агенду“, рекао је Шеклер у једном интервјуу.

Открио је и да се цео живот спремао за пандемију. „Још као мали сам маштао да кад порастем будем члан Кризног штаба“, исповедио се др Шеклер.

(С*ање ствари)Categories: Вести као да су праве

Tags: , , , , ,

8 replies

 1. Редакцијо!
  Напредовали сте!
  Превазишли сте сами себе!
  Ово није за „Сање ствари“, ово је за „Сање над с*ањима”!
  Цензирисано – курзив,
  а нецензурисано – без наводника!

  15
 2. @ Драган Славнић

  Хвала на лепим речима, а извињење што се Ваш коментар, због чудних техничких разлога не види како треба…

  уместо С*ање види се Сање…

  12
  1
 3. Вуче, баш вуче на озраченог шормаза, који се озрачио читајући геном нато вируса… Више пута пљунути шормаз, а опет, кон ми вуче на вејводу, из профила додуше…Што су ти гени издајника и хохштаплера – Мендел, да је жив, само тако разменио би их за грашак…

  16
 4. Ах, др Шеклер!

  Овај познати српски ветеринар је вероватно одличан “свињски доктор” – како народ у Србији популарно назива ветеринаре. Међутим у својим јавним иступима показује да није положио Хипократову заклетву, јер покушава да на људе примени “свињјску и кокошју етику” – удри вакцинама по њима јер их ионако има много.

  Ово његово надгорњавање са др Коном ко је бољи вирусолог и имунолог нема никакву научну подлогу и контрапродуктивно је за обојицу. Јер, др Шеклер има научни опус испод нивоа једног научног пост-доктора на Западу а др Кон уопште није научник – што се лако проверава на Web of Science.

  Обојици недостаје морални кредибилитет а сасвим је јасно да су обојица словољубиви, амбициозни без покрића и друштвени профитери. Обојица желе да владају људима и да им утерују страх у кости.

  У нормалним друштвима би др Шеклер само шприцао кокошке и свиње а др Кон би био неки референт у Епидемиолошком заводу, задужен за сређивање документације. И ништа више. Докле ће да владају Србијом самозванци и саморекламери?

  Др Миодраг Кулић, теоријски физичар, Немачка

  19
  3
 5. Да, и шта сам ја имао од тога што сам био познат као патриотски аутор на разним сајтовима ? ништа ландара пишоре, а од патриотизма се не живи.
  И када сам видео које паре је од Гејтса згрнуо онај ДрКон https://srbin.info/politika/dejan-lucic-kon-dobija-190-000-dolara-godisnje-za-promovisanje-gejtsovih-vakcina/ а о парама од Фајзера https://srbin.info/drustvo/koliki-je-procenat-kon-je-strucni-savetnik-fajzera-od-koga-uzimamo-vakcine/ не смем ни да помислим, рекао сам себи: „ Бре Миленко, ти јеси марвењак по професији, али, мораш ли то да будеш и у животу ? Од сутра, ма шта сутра одмах после ручка, за*еби чишћење кућних љубимаца од бува, крпеља и паразита, гледај где су велике паре и како да се тамо увалиш што пре. Остало знате, чим сам видео како се наш председник бори против короне одмах сам рекао себи, Миле-Миленце држ се ти њега, где је он ту су и паре. Одмах да признам, тачно је да сам ја саветовао председника да на Пинку каже како није ништа страшно што су многи здравствени радници заражени https://www.srbijadanas.net/lekar-na-vucicevu-izjavu-mi-tebi-duzni-skolovali-su-me-roditelji-a-ne-ti-i-drzava/
  а они су после тога дигли дреку на њега ? Пре тога смо срочили ону чувену СМС поруку после информација о броју умрлих у Италији, позвали директорку Батута да јој објасним како ће да спрема информације за грађане, и подсетили грађане: Kо не слуша мене биће му мало и Централно и Ново и Лешће и Бежанијско гробље „.
  После свега што сам учинио за Србију, тешко ми је пало оно Пецино олајавање моје личности. Он ће мене јавно да пита : „ Шта си ти марвењаку један урадио нашим кравама ? и зашто је потрошња говеђег меса пала 70 одсто у доба короне ? „ https://www.dobrojutro.co.rs/potrosnja-govedjeg-mesa-pala-70-odsto-zbog-korone/
  Тешко ми је пало и што председник нема чиме да се хвали, али не могу ја да стигнем на све стране. Велики је то човек, и није ни чудо где га све траже https://www.koreni.rs/wp-content/uploads/2021/08/3-1.jpg
  Данас, ни због чега не жалим, уосталом све се зна https://www.youtube.com/watch?v=tKEyRItRmtc

  14
  2
 6. @Gresan, ulepsali ste mi vece, smejem se slatko.Hvala

  9
  2
 7. Главном и (не)одговорном уреднику тамо неких С*ање ствари.
  Не да молим, него захтевам и то одма, без одлагања, још вечерас да бих могао мирно да затворим ове моје лепе плаве очи пре него ли заспем сном праведника, да објавите овај мој одговор на лажи које је против моје личности изнео тамо неки марвењак кога ви рекламирате.
  Еј мене је нашао ? поред толико успешних пословних људи који су опљачкали све што је могло у Србији задњих деценија.
  Видим, боле га моје паре, срам га било. А не пита се како је мени ? било ? данас ? а о сутра не смем ни да размишљам. А он, само што није питао „ А колики је мој део ?“
  Нека зине да му све лепо објасним, па ће да види како су то крваво зарађене паре. А и нису неке паре. Како ? па ствар је врло проста, на том тржишту да би постао успешан пословни човек, мораш да имаш неког јаког играча ко зна правила игре и ко ће да те препоручи. Разумеш ? а то све кошта, и када сам ја ушао у тај посао била су друга времена, други људи и много мање паре у оптицају.

  А како сам ушао у тој велики посао о коме пише онај неваспитани и не вакцинисани Дејан Лучић кога не смем ни да тужим за повреду части и угледа, само у најкраћим цртама.
  Тачно је, да ме је једног лепог дана позвала једна млада, шармантна и врло одговорна млада дама и рекла ми: „ Докторе Кон ? могу ли да Вас зовем Чика Пецо ? хвала.
  Хоће да Вас види и чује мој шеф, било би му драго да га посетите дана тог и тог у његовом винском подруму и да мало проћаскате. Да, баш тог дана и у то време, јел знате он је страшно много заузет, те гостовања на ТВ, интервјуи за нашу и страну штампу, па малтене свакодневна свечана отварања, шта да Вам кажем ни сама не могу више да га пратим када он ради од ујутро до увече свих седам дана у недељи. Да, лако ћете да га нађете, само ухватите аутобус 402 или 409 задња станица, да мала кућица од 209 квадрата, задња станица. Вама као војном лицу не треба да објашњавам чему служи заштитна ограда од 3 метра са оном жилет жицом на врху и мала кућица на улазу „.

  Отишао сам наведеног дана, кад тамо видим познајем човека. Он мени, Врло добро ! а ја,
  Служимо Србији ! па где си ти бре Пецо ? ту и тамо кажем ја, копрцајући се док ме је стезао у загрљај да ухватим мало ваздуха.
  Он мени, Пецо, да се ја и ти много не паламудимо, знам да ( као и ја ) много волиш паре, јел тако ? имам за тебе једну лепу пословну понуду која се не одбија. Теби ( у поверењу ) могу да кажем, биће ускоро у целом свету великог срања, које спремају велики и опасни људи. Ја сам прихватио свој део задатка ( и све што иде уз то ) а ти ми требаш као веза до једног од моћних људи, са којим ћемо завршити и ми у Србији велики посао. Ово је договор, од суме коју ти буде понудио моја је једна трећина. Не, не није то много, ти не разумеш. Прво то је нето сума-неопорезива-на руке, нема никаквих банака и најважније, те паре су твоје, теби у сваком тренутку на располагању а чува их мој велики пријатељ арапин. Да чуо си за њега, одем ја код њега за викенд а три спрата испод његовог дворца су сефови. Ту је и мој а ту ће бити и твоје паре на сигурном, јел договорено ?
  ОК ? браво, а сада идемо у мој подрум да ти препоручим једно специјално вино.

  Тако је било, и сад ви мени кажите могу ли ја то да објасним оном марвењаку, који је до јуче шприцао животиње а данас се ( лажно ) представља као велики стручњак-вирусолог !
  Свашта !
  Без поздрава!
  За вас бивши Пеца, од данас само званично.
  Јел јасно ?
  На лицу места.
  Вољно !

  9
  2
 8. @ Gresni, ovako uzivannje citajuci I smejuci se davno ne dozivih. Hvala . Da pisete TV seriju, mislim da bi nadmasilo Belu Ladju.

  6
  2

Оставите коментар