Најоштрији критичар корона мјера у Италији, љекар Ђузепе де Доно, нађен објешен

Де Доно је с великим успјехом лијечио теже случајеве короне инфузијом крвне плазме од пацијената који су прележали вирус, послије чега је почео добијати полицијске посјете

Ђузепе де Доно (Извор: Република)

Доктор Ђузепе де Доно (54), један од најоштријих критичара главног италијанског државног вирусолога Роберта Бурионија, пронађен је мртав, објавила је римска Република. Медији су одмах претпоставили да се ради о самоубиству, иако су „околности и даље нејасне“.

Де Доно је, заједно с колегом Масимом Франкинијем, с великим успјехом лијечио теже случајеве короне инфузијом крвне плазме од пацијената који су прележали вирус, послије чега је почео добијати полицијске посјете.

Владу Италије критиковао је да је свјесно прикривала податке о успјешним методама терапије, тјерајући хиљаде људи у смрт погрешним методама попут прераног прикључивања на респиратор.

Изричито је наглашавао да није противник вакцинације, критикујући недовољну безбједност пребрзо одобрених вакцина против короне.

Приредило: Стање ствариCategories: Посрбљено

Tags: , , ,

5 replies

 1. Zabrinjavajuce.RIP Dobri lekaru.

  61
  1
 2. Ova vest bi trebala da trgne sve one koji su bili neodlucni i pored zdravog razuma slusali potrcke sa tv-a. Bog ce ga uvrstiti medju mucenike. Da mu Bog oprosti grehe i neka mu je vecna slava.

  152
  1
 3. Zabrinjavajuce.RIP Dobri lekaru.
  ………………………………………………………….
  Шта вам значи ово РИП, јел то од глагола рипај?
  Иначе, потпуно је нормалном да човек у 55 години изврши убиство, аха!. Одједном! Је ли оставио поруку?

  12
  6
 4. @ Punavac, zabrinjavajuce da engleske reci tj neke uzasne izvitopirene reci pojavljuju se u pisanju vecine koji pokusavaju da budu mudriji, znacajniji it’d. Moja jedna skracenica , za koju sam sigurna da znate sta znaci ,izazvala je kod Vas bes , da li prema meni ili prema lekaru.? O smrti lekara , pise se dosta , kolicnik inteligencije kod osobe I hrabrost da pogledaj istinu u oci, shvata sta je izazvalo smrt.

  11
  2
 5. Повод-разлог-мотив за његово убиство ?

  С великим успјехом лијечио теже случајеве короне инфузијом крвне плазме од пацијената који су прележали вирус
  Један од најоштријих критичара главног италијанског државног вирусолога Роберта Бурионија
  Владу Италије критиковао је да је свјесно прикривала податке о успјешним методама терапије, тјерајући хиљаде људи у смрт погрешним методама попут прераног прикључивања на респиратор
  Изричито је наглашавао да није противник вакцинације, критикујући недовољну безбједност пребрзо одобрених вакцина против короне

  Када се то све јавно зна, једино што ( за сада ) није познато, је извршилац-оци убиства.
  Већи број је оних у категорији-наручилац убиства.

  Таквих људи и доктора у логору Србија нема.

  11

Оставите коментар