Индипендент: Енглеска влада омогућила Фајзеру потпуну правну некажњивост

Бен Озборн, директор Фајзера Енглеска, није хтјео да објасни зашто је фирми била потребна правна некажњивост

Фото: Дадо Рувић/Ројтерс

(Zero Hedge/Independent, 2. 12. 2020)

Енглеска влада обезбиједила је правну некажњивост компанији Фајзер, којом јој је јамчено да не може бити тужена, што је омогућило да се њена вакцина почне примјењивати у Енглеској већ од идуће седмице.

Министарство за здравствену и социјалну заштиту потврдило је да је Фајзеру обезбијеђена некажњивост, чиме је заштићена од правног гоњења у случају проблема с вакцином.

У посљедњих неколико седмица министри су промијенили и закон, да би се фирмама попут Фајзера обезбиједио имунитет од могућности да их пацијенти туже у случају било каквих компликација у погледу посљедица вакцине.

Њемачке пословне вијести: Енглеска одобрила вакцину Бионтеха и Фајзера

Законским измјенама заштићено је и особље енглеске Националне здравствене службе (NHS), као и произвођачи цјепива.

Вакцина ће бити доступна старијима од 16 година, изузев трудницама, усљед недостатка података о посљедицама. Испитивања су у току.

Волстрит џорнал: Како је Фајзер направио вакцину у рекордном року

На конференцији за штампу у сриједу, Бен Озборн, директор Фајзера Енглеска, није хтјео да објасни зашто је фирми била потребна правна некажњивост. Упитан када ће бити објављени потпуни подаци о клиничким испитивањима, Озборн је одговорио да се на томе још ради.

С енглеског посрбило, скратило и приредило: Стање ствари

Прочитајте још

 Categories: Посрбљено

Tags: , , , , ,

2 replies

 1. U medijima provejavaju vesti da je većinski vlasnik firme Pfizer britanska farmaceutska kompanija GLAXO – GlaxoSmithKline (u svetu ima oko 100.000 zaposlenih i godišnji prihod koji se meri u milijardama $)

  Pa šta je čudno ako Engleska štiti svoju kompaniju, jer se očekuje ogromna zarada od prodaje vakcina, a time i veći POREZ na prihod?! Zdravlje ljudi je odavno u drugom planu, jer je bitan samo NOVAC…

  Takođe, provejavaju vesti da je GLAXO većinski vlasnik i laboratorije u Vuhanu u Kini, u kojoj je 2015. godine, na virus SARS iz 2003. godine nakalemljen protein iz gena slepog miša, pa je nastala korona.

  Interesantno, a još interasantnije je što je jedan od najvećih zagovornika vakcinacije i glasnogovornik globalista Bil Gejts jedan od akcionara u firmi Pfizer.

  Zatvoren krug. 2+2=?

 2. Енглеска влада обезбиједила је правну некажњивост компанији Фајзер, којом јој је јамчено да не може бити тужена, што је омогућило да се њена вакцина почне примјењивати у Енглеској већ од идуће седмице.
  ++++
  Имају, грађани Енглеске власт какву и заслужују. Само што им треба 30 година да то сазнају.

  ………….. ŠOK U BRITANIJI | Akt o slobodi informacija (FOIA) je pokazao da vakcine nisu čudo moderne medicine.
  Jedan lekar, je pronašao dokumente koji pokazuju da je britanska vlada zataškala brojne incidente sa vakcinama, piše philosophers-stone.co.uk .
  Ustanovljeno je da je vlada znala da vakcine ne deluju, da uzrokuju nastanak bolesti koje bi trebalo da leče, da su opasne po decu kao i da je sve što se tiče vakcina laž.
  Takozvano “čudo” moderne medicine je puno teških metala, virusa, mikoplazme, fekalnih materija, DNK fragmenata drugih vrsta, formaldehida i polisorbata 80 (agensa koji izaziva sterilitet)……………………………

  http://www.globalmediaplanet.info/potpuni-sok-u-britaniji-dokumenti-o-vakcinama-razotkrili-tridesetogodisnju-zaveru-2/

  Британска влада исплаћује 90 милиона долара одштете за децу којој је од вакцине против свињског грипа оштећен мозак

  https://www.naturalnews.com/049423_swine_flu_vaccine_brain_damage_financial_compensation.html

  Ко воли паре више од своје деце, и за њега је спремна нова понуда. То је већ традиција.

  На срећу, постоје ( још увек ) и људи од поверења

  https://vaseljenska.net/2020/01/17/americki-zdravstveni-strucnjaci-priznali-da-toksicni-sastojci-vakcina-stete-deci-sirom-sveta-video/

  Смртоносни лекови и организовани криминал фармацеутске индустрије
  https://srbin.info/svet/o-velikom-uzroku-smrti-ljudi-u-svetu-ugledni-danski-lekar-o-svetskoj-prevari/

  4
  1

Оставите коментар