Рамуш Харадинај: Наоружавање Србије руском и кинеском војном опремом директна претња Косову

Стално наоружавање Србије војном опремом из Русије и Кине, представља директну претњу Косову, крхки мир у региону и евроатлантску перспективу, оценио Харадинај

Рамуш Харадинај (Фото: Н1)

Вршилац дужности премијера Косова Рамуш Харадинај поручио је да је стално наоружавање Србије војном опремом од Русије и Кине директна претња Косову.

„Стално наоружавање Србије војном опремом из Русије и Кине (оклопно наоружање, Системи противваздушне одбране, беспилотне летелице…) представља директну претњу Косову, крхки мир у региону и евроатлантску перспективу. Србија мора зауставити ово лудило пре него што буде касно“, написао је Харадинај на званичном Фејсбук налогу, а пренео портал „Косово онлајн“.

Наслов и опрема: Стање ствари

(N1, 4. 11. 2019)



Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

1 reply

  1. Шиптар се у*******. Јасно му је да само док је пајац на власти у Србији сво то наоружавање нема смисла и да је безбедан. Ако пајаца нема, а место њега не дође други пајац, онда му је боље да сам оде у Хаг. Мале су шансе за такав развој догађаја, али види се да му није свеједно. Зна да оно што је посеј’о, кад никне, има кућу да му сруши.

Оставите коментар

Discover more from Стање ствари

Subscribe now to keep reading and get access to the full archive.

Continue reading