Рамуш Харадинај: Наоружавање Србије руском и кинеском војном опремом директна претња Косову

Стално наоружавање Србије војном опремом из Русије и Кине, представља директну претњу Косову, крхки мир у региону и евроатлантску перспективу, оценио Харадинај

Рамуш Харадинај (Фото: Н1)

Вршилац дужности премијера Косова Рамуш Харадинај поручио је да је стално наоружавање Србије војном опремом од Русије и Кине директна претња Косову.

„Стално наоружавање Србије војном опремом из Русије и Кине (оклопно наоружање, Системи противваздушне одбране, беспилотне летелице…) представља директну претњу Косову, крхки мир у региону и евроатлантску перспективу. Србија мора зауставити ово лудило пре него што буде касно“, написао је Харадинај на званичном Фејсбук налогу, а пренео портал „Косово онлајн“.

Наслов и опрема: Стање ствари

(N1, 4. 11. 2019)Categories: Вести над вестима

Tags: , , ,

1 reply

  1. Шиптар се у*******. Јасно му је да само док је пајац на власти у Србији сво то наоружавање нема смисла и да је безбедан. Ако пајаца нема, а место њега не дође други пајац, онда му је боље да сам оде у Хаг. Мале су шансе за такав развој догађаја, али види се да му није свеједно. Зна да оно што је посеј’о, кад никне, има кућу да му сруши.

Оставите коментар