Катехон: Разгледница са Крита – екуменско Вечерње

Екуменско Вечерње на Криту, 19. јуна, 2016. године. У средини, Митрополит пергамски Јован (Зизијулас); са његове десне стране, католички Кардинал Курт Кох и јерменски епископ; са његове десне стране Епископ браничевски и пожаревачки Игнатије (СПЦ)

Екуменско Вечерње на Криту, 19. јуна, 2016. године. У средини, Митрополит пергамски Јован (Зизијулас); са његове десне стране, католички Кардинал Курт Кох и јерменски епископ; са његове десне стране Епископ браничевски и пожаревачки Игнатије (СПЦ)

Коментар Катехонових стручњака:

Екуменизам. Васељенски Патријарх ће бити у молитви заједно са Папом, што остатак православних цркава види као јерес.

У складу са канонским правом, Васељенски Патријарх би требало да буде склоњен са функције. Учешћем на скупу, који је Константинопољ сазвао, све цркве формално признају његовo старешинство, те тако подржавају политику приближавања јеретицима. Документи, у којима се говори о односима са другим хришћанским верницима, састављани су у екуменском духу. То се посебно односи на деловање Светског црквеног савета.

Нацрт документа „о односима Православне цркве са остатком Хришћанског света” је изазвао највеће расправе и критике различитих локалних цркава. Постоји велика забринутост јер се хришћани, који су се одродили од Цркве, нигде у документима не називају традиционалним теолошким терминима, јеретици и расколници, него се само каже „хришћанске цркве”, „вероисповести”, „ближи и даљи” На Сабору ће посматрачи бити представници Протестантске верске заједнице у којој се рукополажу жене и содомити.

(Катехон, 20. 6. 2016)


Кратка веза: http://wp.me/p3RqN8-7NzCategories: Преносимо

Tags: , , , ,

2 replies

  1. Ромакатолици су Бога назвали ЛУЦИФЕР а то је Лучоноша дакле Сатана ! Саслуживање са њима је обожавање Ђавола ! ! ! Такозвана ,,ЗаПАДНА цивилизација“ предводи јавно изречени : ,,Пројекат Сатански Месија“ што је суштински Антихрист само је то још много и горе из њиховог приказивања суштине јер су рекли да ће бити по Људе 1000 пута горе него што је описано у Светоме Писму дакле потпуно уништење Људске Расе а сви ће бити лудаци заувек ! ! ! Е то је план. Јулија Вероника Чиконе Мадона је ,,Курва Вавилонска“ из Светога Писма а њен спот Фрозен из 1998. године је описан у Апокалипсису Светога Писма светоме апостолу Јовану Богослову. Папа Франсис Романус је последњи папа Западне Луциферијанске Ромакатоличке цркве, мада су сви пре њега у трајању од скоро 1000 година иста багра ! Илуминати су исто са Луциферијанци ! ! ! Ђаво Сатана Сотона која-који лаже јер мрзи стварност у којој живи каже : ,,Ускоро ћу се родити/оваплотити-појавити у једном од слободних народа/из једног од слободних народа !“ Јевреји су најгори кандидати за то јер Антихриста очекују за Спаситеља и када год им неки Хришћани или они који још мисле да јесу Хришћани кажу и у Јерусалему/Граду мира : ,,Није то Месија/Спаситељ ! Он је Антихрист!“ Јевреји Хебреји Жидови Израелити одговарају : ,,Незовите га тако ! Он је Месија.“ Иначе Ј/,,ј“еврејско пророчанство о доласку Месије каже : ,,Тада ће сва уста славити Господа !“Неможете народ Православци и Хришћани писати малим почетним словом а наша ,,граматика српског језика“ је прави хаос о чему сам разговарао и са неколико професора ,,српског језика и књижевности“. Ми иначе говоримо са језиком од барем 32 гласа и тако даље…………

  2. @Владимир Лалић
    Сад шта је ту је, али за следећи пут би ваљало ако би могао да размотриш предности писања коментара у трезном стању.

Оставите коментар