Позив на трибину о Новорусији у Београду (Д. Бокан, Д. Антонић, А. Павић)

Ескалација кризе у Донбасу, заоштравање односа Русије и Запада, саботирање Јужног Тока, пад цене нафте, најава буђења жаришта на Кавказу.. Све су то индикатори да су односи Запада и Русије ушли у фазу новог Хладног рата (неки би рекли да се прошли није још ни завршио).

novorusija-tribina

Да ли смо усред новог Хладног Рата? Који је значај Новорусије за повратак Руске моћи? Зашто ми Срби морамо подржавати Новорусију? Да ли постоји паралела између ситуације у Донбасу и онога што се нама дешавало 90-их?

На ова и остала питања можете добити одговоре ако дођете на трибину коју организују СРС Теразије 10. децембра у 17 часова у просторијама месне заједнице Теразије број 45.

На трибини говориће:

– Драгослав Бокан, режисер, књижевник, публициста и званични представник Доњетске Народне Републике у Србији

– Драгомир Антонић, етнолог и колумниста

– Александар Павић, политички аналитичар и колумниста

(Србин.инфо)Categories: Вести над вестима

3 replies

  1. Као посетилац Трибине, могу посетиоцима сајта СТАЊЕ СТВАРИ, да препоручим Фацебук страницу Драгослав Бокан на којој се могу наћи његови текстови.

  2. Како неко ко ради, да стигне у пет на трибину?

  3. Питање треба поставити Српској радикалној странци, која ни на свом сајту нема обавештење о Трибини. Рекао бих, да је поменута адреса на општини Стари град, те би питање могло бити упућено и Општинском одбору СРС Стари град.

Оставите коментар