Небојша Малић: Блер у Београду или Има ли краја вашем понижењу и трпљењу

nebojsa-malic-2Па добро људи, докле?

Има ли границе вашем трпљењу? И краја вашем понижењу?

Прво је Vuchych узео за „саветника“ оног Француза из емемефа што много воли да ‘вата собарице. Ајде бар да нешто зна о парама, кад ни то. Па је онда привео пропалог Швабу, што је својевремено тајно преговарао са Ботиним Џеремајом о издаји Косова. Ни од њега никакве вајде – осим ако га нису узели да им опосли издају Косова. Јер то су стварно и урадили. 

Могло се још некако поднети што Први Врховник свира Себастијану, а пева серенаде Ангели. Али ратни злочинац Тони Блер да му буде драги гост, сред Београда?

Први Демократа је својевремено у Београду примао Солану, и помагао му да направи државу од Милове Черногорије. Друг Бота се руковао са Змијом. Али ова жуто-назадна, седнвичарска власт оборила је све рекорде у издаји тзв. Бриселским споразумом и апсолутно поданичком политиком према највећим душманима Срба и Србије.Шта је следеће, Орден Светог Саве за Хилари Клинтон, а Билу булевар још дужи и статуа још већа од оне што су је направили Шиптари? Да се види како је преумљена Жутија још захвалнија НАТО што ју је демократски и civiliziranoбомбардовао, него Шиптари којима је од отете српске земље направио државу?

bler-vucic

Ратни злочинац и издајник

Бог вас клео, погани изроди! 

Пре само коју годину, док још нису постали ЕУропски и наприједниовако су говорили и писали о том истом Блеру – а сад му се увлаче у да не кажем већ где. Гадно је.

Је ли остало Срба у Србији? Има ли ко да стане у крај овом државоубилачком, душегубном квислиншком дну дна? Или ћете ћутке да трпите и ово, и свако следеће зло које над вама почине, док се једног дана не пробудите и сами преумљени, властити тамничари, саучесници у сопственом клању. Па кренете да режите на оне који се усуде да сањају слободу, јер вам је сама помисао на њу постала мрска.

Зар послушно у Ад корачате, док вас воде рђе и погани?

Немојте, ако Бога знате. Доста је било. И превише. Стварно.

(Сиви соко, 20. 6. 2014)Categories: Преносимо

3 replies

 1. У Сарајеву најављују подизање споменика Ф.Фернинанду (кажу да га ни у Бечу нема).! Друштво грађана аустријско-њејмачког порјекла, такође у Сарајеву упутило протест јер је на музеју атентата или како ли се сада већ зове објешен велики постер са сликама Гаврила Принципа и Ф. Фернинанда. (извод из чланка Ослобођење 18.6.2014 аутор Јосип Вричко : “Рeagirala je Austrijsko-njemačka zajednica u BiH. U pismu koje su odaslali na adresu gradonačelnika Ive Komšića i direktorice Muzeja Amre Madžarević sugeriraju im da pokušaju zamisliti kako bi američka javnost prihvatila obilježavanje godišnjice atentata iz 1865. godine, postavljanjem bilborda s jednako prikazanim likovima predsjednika Abrahama Lincolna i atentatora Johna Wilkesa Bootha? ” !!!!!!!!!!!!!!!! Ускличници су моји. )
  Фернинанд = Линколн, а Принцип = Бут
  На факултету чувеног Југословена Ејупа Ганића прије неки дан дали назив некој сали /амфитеатру шта ли?- Маргарет Тачер…
  Да се овдје све скупа ипак не ради као у оном вицу кад су војници РС у рату заробили Мују, војника Армије РБиХ који им каже: Даће драги Алах да је ово скривена камера…
  Све ово личи на једну велику скривену камеру.

 2. Zasto je nas predsednik sreo Blera ? M to ne znamo.

  Ako on srece ljude (namazane svim mastima, koji imaju bogatu karijeru i brojne veze) koji mogu pomoci Srbiji da ostvari svoje politicke i ekonomske ciljeve, ZASTO DA NE ?

Оставите коментар