Акција: Заштитимо децу Србије од LGBTQ+ идеологије у школама

Немамо могућност да утичемо директно на прописивање школских програма, али имамо Уставом и законима загарантовано право да превасходно ми сами васпитавамо своју децу у духу својих уверења

Фото: Шатерсток

Поштовани суграђани, родитељи и старатељи деце Србије,

Имајући у виду да се без нашег одобрења и противно нашим етичким и верским уверењима у школске и наставне програме за средње, али и основне школе, уводе елементи LGBTQ+ идеологије, којом се наша деца без наше дозволе индоктринишу, сматрамо да смо дужни да своју и другу децу Србије заштитимо од наведеног. Ми немамо могућност да утичемо директно на прописивање школских програма, али имамо Уставом и законима загарантовано право да превасходно ми сами васпитавамо своју децу у духу својих уверења. Стога вас позивамо да преузмете приложени документ и одштампате га у више примерака, попуните и пошаљете надлежним наставним лицима преко свог детета или лично, директору школе и предметном наставнику.

Напомињемо да уколико ико има супротно мишљење, ми се не можемо противити томе, али можемо само у погледу образовања и васпитавања сопственог детета па немамо намеру да утичемо на оне који се са наведеним ставом не слажу.

Група родитеља из Трстеника

Преузмите обрасцеCategories: Моба

Tags: , , ,

1 reply

  1. Упозоравам грађане којима не смета инопојмовање инопрерађених српских речи у виду идеологије и акције да им и правопис по питању писања скраћеница није усклађен са градивом основне школе.

Оставите коментар